Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

O ΦΩΚΙΚΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Φωκικός στην τελευταία αγωνιστική μιας πολύ επιτυχημένης ιστορικά χρονιάς, έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα με νίκη μέσα στην Άμφισσα, απέναντι στον επίσης βαθμολογικά αδιάφορο Εθνικό Φιλιππιάδας. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε από τον αρχηγό Νεκτάριο Σκαρίμπα στο 3΄ λεπτό της αναμέτρησης με ένα εξαίσιο σουτ. Ο αγώνας συνεχίστηκε σε χαλαρό τέμπο, με πολύ καλό ποδόσφαιρο και χωρίς σκληρές φάσεις, και στο τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Κασάπης δήλωσε: "Νοιώθω μεγάλη συγκίνηση, που τελειώνει μια σημαντική χρονιά που για μένα ήταν και η η πρώτη μου επαγγελματική προσπάθεια, στον πάγκο μιας ομάδας. Βρήκα καλό κλήμα από πλευράς παιχτών και διοίκησης και είμαι πολύ ... ευχαριστημένος. Δυστυχώς, ο Φωκικός φέτος τα έβαλε με όλους και με όλα, και βρήκε απέναντί του πολλά εμπόδια."
Την Πέμπτη, όπως γράφει το http://www.fokikos.gr προπονητής, παίχτες και διοίκηση θα παρευρεθούν σε γεύμα για να αποχαιρετίσουν όλοι μαζί μια πετυχημένη χρονιά για τον Σύλλογο.

Η σύνθεση του Φωκικού: (Μιχάλης Κασάπης), Καντιμοίρης (57′ Πάππος), Κωστακιώτης, Ζυγογιάννης, Δήμας, Τερζής, Σκαρίμπας, Στεργίου, Φονσέκα (73′ Νικολάου), Γέλοβατς (76′ Σορόκος), Τζέκος, Βαβάτσικος.

H ΤΕΛΙΚΗ βαθμολογία του Β΄Ομίλου μετά την 34η αγωνιστική:

1. Βέροια 65
--------------------------------------------------------------
2. Τρίκαλα 64
--------------------------------------------------------------
3. Αναγέννηση Επανωμής 61
4. Αναγέννηση Γιαννιτσών 58
5. Εορδαϊκός 56
6. Μακεδονικός 52
7. Εθνικός Φιλιππιάδας 48
8. Φωκικός 47 βαθμοί, 13-8-11 αγώνες, 31-27 γκολ. <------------ 9. Πυρσός Γρεβενών 46 10. Δ όξα Κρανούλας 39 11. Οδυσσέας Αναγέννησης 39 12. Νίκη Βόλου 37 -------------------------------------------------------------- 13. Κοζάνη 36 14. ΠΑΟΝΕ 36 15. Βισαλτιακός 28 16. Θερμαϊκός 20 17. Καστοριά 4* *Η ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση του Βόρειου Ομίλου, θα παίξει αγώνα μπαράζ (νοκ άουτ) με την δεύτερη ομάδα του Νότιου ομίλου, για μια θέση στη Β’ Εθνική κατηγορία. *Η Βέροια έχει -2 βαθμούς, λόγω τιμωρίας που της επέβαλε η ΕΕΠ, από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. *Η Καστοριά αποβλήθηκε βάση κανονισμού από το πρωτάθλημα, λόγο μη διεξαγωγής πολλών αγώνων με δική της υπαιτιότητα.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΚΙΚΟΣ - FOKIKOS Fans Club μετά το τέλος του πρωταθλήματος… - Την γνώμη μας για την εμφάνιση του Φωκικού φέτος! - Την ανασκόπηση της πορείας του Φωκικού στο φετινό πρωτάθλημα! - Την θέση του ΦΩΚΙΚΟΣ - FOKIKOS Fans Club στα group στο facebook των ομάδων του Β΄Ομίλου της Γ΄Εθνικής και την τελική βαθμολογία των μελών! Και μην ξεχνάτε... Mπείτε στο παρακάτω blog και δείξτε την δύναμη του Φωκικού, ψηφίζοντας την σημαία την ομάδας μας!!! Δείξτε σε όλους το μέγεθος των φίλων του Φωκικού! Ψηφίστε τώραααα!!! http://www.facebook.com/l/d14d8;www.pasionporlacamiseta.com/search/label/Ελλάς ή http://www.facebook.com/pages/Pathos-gia-te-mplouza-tou-FOKIKOS/113378112016704?ref=mf Επίσης... Δείτε την νέα σελίδα στο facebook των παλαίμαχων του Φωκικού, γίνετε μέλη και απολαύστε τις ενδοξότερες ενδεκάδες της ομάδας μας! ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΦΩΚΙΚΟΥ -> http://www.facebook.com/pages/AMPHISSA/PALAIMACHOI-PHOKIKOU/312716469530?ref=ts

Προτείνετε...
Βοηθήστε το ΦΩΚΙΚΟΣ - FOKIKOS Fans Club να φτάσει στην πρώτη θέση στα πολυπληθέστερα group στο facebook των ομάδων του Β΄Ομίλου της Γ΄Εθνικής και να αποδείξει σε όλους ότι ο λαός του Φωκικού δεν είναι μόνο μεγάλος, αλλά ο μεγαλύτερος. Γι’αυτό προσκαλέστε όλους τους φίλους σας στο γκρουπ μας, από το παρακάτω μπλε link.
Kλικ εδώ -> http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=48018388994

Τέλος...
Δείτε τη καλύτερη σελίδα για τον Φωκικό -> www.fokikos.gr/
…και ενημερωθείτε καθημερινά για τα νέα της ομάδας μας!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ, ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…

1 σχόλιο:

  1. O Φωκικός αυτήν την τριετία δείχνει τον δρόμο για την σωστή διαχείρηση των ίδιων δυνάμεων που μπορεί να συγκεντρώνονται γύρω από ένα σωματείο! τα αποτελέσματα πανκοίνως γνωστά! εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή