Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

N.O. Ιτέας πρωταθλητής Α2


Δελτίο Τύπου


Θέμα: Β’ Φάση Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαΐου 2010, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας διεξήχθη η τελική φάση του Πρωταθλήματος Α2 Γυναικών, με τη συμμετοχή των ομάδων ΠΑΟΚ, Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ και Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ. Η ομάδα του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε στον «τελικό» την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσ/κης και κατέκτησε πανάξια την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Τα αποτελέσματα συγκεντρωτικά είναι:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1η αγωνιστική Σάββατο 8/5/10
ΩΡΑ:20:30 ΝΟ ΙΤΕΑΣ 11 – 7 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΩΡΑ:21:30 ΠΑΟΚ 14 - 6 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ


2η αγωνιστική Κυριακή 9/5/10
ΩΡΑ:09:30 ΠΑΟΚ 8 - 4 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΩΡΑ:10:30 ΝΟ ΙΤΕΑΣ 14 - 6 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ


3η αγωνιστική Κυριακή 9/5/10
ΩΡΑ:16:30 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7 - 6 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΩΡΑ:17:30 ΠΑΟΚ 7 - 10 ΝΟ ΙΤΕΑΣ

Πρέπει να σημειωθεί η έντονη παρουσία των φιλάθλων (κυρίως στο ντέρμπι με την ομάδα του ΠΑΟΚ), η οποία έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στην προσπάθεια των αθλητριών μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επώνυμα ή ανώνυμα βοήθησαν οικονομικά τον Όμιλο στην πορεία του προς το Πρωτάθλημα.

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλείων στις αθλήτριες του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ έκανε ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και Δήμαρχος Ιτέας κ.Αριστείδης Παπαλάϊος



Συγχαρητήρια στον Προπονητή μας κ. Κώστα Σακκαλή, το βοηθό του κ. Κώστα Λαλλά και τις αθλήτριες:



ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Ναταλία
ΚΑΣΤΡΙΤΗ Γεωργία
ΚΑΡΥΜΠΑΛΗ Ιωάννα
ΚΟΥΦΑΛΗ Χριστίνα
ΚΑΝΤΖΟΥ Κελίνα
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία-Γεωργία
ΠΑΡΑΤΣΟΚΑ Δροσούλα
ΜΑΚΡΗ Φλώρα
ΣΟΦΙΟΥ Φραγκίσκη –Ιωάννα
ΚΕΧΡΑ Αφροδίτη
ΜΠΑΡΤΣΩΤΑ Κων/να (αρχηγός)
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Σωτηρία
ΜΕΓΚΟΥ Παγωνίτσα



Με τιμή

Για το Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΑΡΕΑΣ ΕΥΗ ΤΣΩΝΟΥ
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και σχόλια ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. μπραβο κοριτσαρες.ναντια μονο για σενα γιατι ει σαι η πιο αδικημενη αθλητρια.οταν επρεπε να σε βοηθησουν να πας εθνικη ομαδα κατι που αξιζες πραγματικα τρωγονταν ορισμενοι για το προεδρικη καρεκλα .αληθεια η ΛΑΙΝΗ τι ηρθε να κανει, να ποζαρει για τον τοπικο τυπο;ελεος,ξερει τι χωμα εχει η πισινα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα χρυσά κορίτσια μας! Συγχαρητήρια μας κάνατε υπερήφανους! Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η ευκαιρία για αυτή την ομάδα να διακριθεί και στην Α1! Η ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία πρέπει να ηγηθεί της ομάδας μας στη νέα σαιζόν! Μαζί με τις ΠΑΡΑΤΣΟΚΑ Δροσούλα, ΜΑΚΡΗ Φλώρα και τα υπόλοιπα αστέρια μας θα τους κάνουμε να παραμιλάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια τα δελτια τυπου αλλα δεν ειδα καποιον απο το Δ.Σ.τουΝ.Ο.ΙΤΕΑΣ να ευχαριστει το ΔΗΜΟ ΙΤΕΑΣ τοσο για τη χρηματικη συμβολη για τους αγωνες,και την αριστη λειτουργια του κολυμβητηριου τα τελευταια χροννια.δε πειραζει τους ευχαριςτουμε εμεις για τη προσφορα τους!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή