Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Οι καταστηματάρχες της Ιτέας κλείνουν τα καταστήματά τους για τον Καλλικράτη

ΙΤΕΑ 10 ΜΑΪΟΥ 2010

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ –ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες, συνάδελφοι, επαγγελματίες καταστηματάρχες,

Η απόφαση-πρόκληση του σχεδίου Καλλικράτης, που τέθηκε προς διαβούλευση και προτείνει αυθαίρετα τον διαμελισμό της Φωκίδας στα δύο, υπονομεύει τα θεμέλια της Δημοκρατίας.
Μιας Δημοκρατίας η οποία εκφράζεται με τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων, την βούληση... του κοινωνικού συνόλου και την λαϊκή απαίτηση για συνένωση των Δήμων ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ, ΔΕΛΦΩΝ, ΔΕΣΦΙΝΑΣ & ΙΤΕΑΣ.
Ο Εμπορικός & Εξαγωγικός Σύλλογος Ιτέας και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών - Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων συμπαραστεκόμενοι άμεσα στην λαϊκή θέληση για συνένωση των 4 Δήμων & διαμαρτυρόμενοι για τη μη αποδοχή μέχρι τώρα της βούλησης των τοπικών κοινωνιών, καλούν τα μέλη τους σε κλείσιμο των καταστημάτων σε ΙΤΕΑ - ΚΙΡΡΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2010.
Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο και ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ .

Όλοι μαζί κλείνουμε τα καταστήματά μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2010

6 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καλλικράτης αποτελεί το τέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης σαν θεσμό.
    Όσοι συμφωνούν με αυτήν την μεταρρύθμιση θα είναι ενάντια στους εργαζόμενους στους Δήμους, ενάντια στους εργαζόμενους στις νομαρχίες και την δυνατότητα η τοπική αυτοδιοίκηση να συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον.
    Ακόμα και αυτοί που κολακεύονται απο την ιδέα οτι ο τόπος τους θα γίνει πρωτεύουσα Δήμου δεν έχουν καταλάβει οτι αυτό σε τίποτα δεν θα τους βοηθήσει γιατί δεν θα έχουν την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης απέναντι σε ένα Δήμο που θα κάνει στην περιοχή μας ότι κάνει το πρόγραμμα σταθερότητας σε ολόκληρη την χώρα.
    Χρειάζεται μέτωπο ενάντια στο Καλλικράτη τόσο από τους μαγαζάτορες όσο και από τους εργαζόμενων στους Δήμους και τις Νομαρχίες και όχι μάχες πίσω απο αυτούς που εξέφραζαν τους βολεμένους του προηγούμενου διαστήματος που θέλουν να αποτελέσουν μέσα απο τον Καλλικράτη την νέα ελίτ του τόπου.
    Χρειάζεται οι Δήμοι μας να μείνουν και να συνεχίσουν να υπάρχουν ζητώντας να ενωθούν όσες δραστηριότητες θέλουν με όσους γειτονικούς Δήμους θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανωνυμο ( υπερθεν )
    και χωρις την παραλιακη κοσμος ερχεται,και σαλωνιτες μαλιστα !!!
    Καμμια αλλη απορια ???

    Παρ-αλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o EMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΚΛΙΣΙΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΙΜΑΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΝ ΓΝΟΜΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΣΕ ΠΙΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ Η ΤΕΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΙΜΒΟΥΛΙΟ΄΄ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΙΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΣΤΙΝ ΑΝΑΚΙΝΟΣΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΛΦΟΥΣ .ΓΑΛΑΞΙΔΗ.ΔΕΣΦΙΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΝΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIA TA STAGE POY EXOUN NA PLIROTHOUN 2 MINES DE MILAEI KANEIS EE?
    XARI SE MAS TOUS MALAKES KRATIOUNTAI OI IPIRESIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή