Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κλείσιμο δρόμων Δήμου Ιτέας



Από τις 6:00 το πρωί η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ιτέας προχώρησε στο κλείσιμο των κεντρικών εισόδων/εξόδων της πόλης απαιτώντας την ανατροπή της πρότασης που καταργεί τον Δήμο Ιτέας.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί την βούληση των τοπικών κοινωνιών και να τις απογοητεύει.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ισοπεδώνει την ανάπτυξη μιας πόλης
OXI σ΄ αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες...

5 σχόλια:

  1. Πού είναι ο εισαγγελέας; Γιατί δε μαζεύει τους χασομέρηδες που κλείνουν δρόμους και δεν αφήνουν την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας; Τους φοβάται; Τι φταίξαμε όσοι θέλαμε να πάμε στις δουλειές μας να ταλαιπωρούμαστε; Η παρακώλυση συγκοινωνίας είναι ποινικό αδίκημα. Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί ας πάει στο υπουργείο εσωτερικών, στη βουλή, στους υπουργούς και να τους τα χώσει εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιτέα, πιστεύετε οτι άλλαξε σε τίποτα το σκηνικό;
    Οι άλλοι Δήμοι , η Δεσφίνα, το Γαλαξίδι , οι Δελφοί θέλουν ακόμα να είμαστε σε κοινό Δήμο;
    Αν δεν κινητοποιηθούν και αυτοί οι Δήμοι στο τέλος το αίτημα δεν θα φαίνεται πραγματικό αλλά ότι γίνεται μόνο για την τιμή των όπλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν άκουσα καλά, η Ιτέα θα μετονομαστεί σε "Παραλία Σαλώνων" μετά την συγχώνευση των Δήμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσες κινητοποιήσεις και να γίνουν, όποια αντίδραση και να υπάρξει από φορείς, δήμους και ομάδες πολιτών, δυστυχώς η απόφαση του κράτους έχει ληφθεί και η περιβόητη δημόσια διαβούλευση γίνεται για τα μάτια του κόσμου και για να δικαιολογήσουν επιπλέον χρήματα οι βουλευτές που συμμετέχουν στις αρμόδιες επιτροπές. Αλίμονο αν μία κυβέρνηση - η όποια κυβέρνηση, δεν κολλάω στο όνομα του κόμματος - έχανε το χρόνο της να συζητάει με τους πολίτες για το κάθε θέμα. Μία λύση υπάρχει για να μη διαλυθούν οι δήμοι: ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καλλικράτης έγινε Νόμος! και Νόμος είναι το όργανο που νομιμοποιεί την αυθαιρεσία των ισχυρών κατά τον Ρουσσώ.Στην σύγχρονη δε Ελλάδα των ολιγαρχικών καθεστώτων αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα.Όντως οι δρόμοι δεν κλείνουν για ΚΑΝΕΝΑ λόγο και ίσως η μικρή κινητοποίηση να οφείλεται και σ αυτό.Ίσως όμως να οφείλεται και στο ότι τον κόσμο δεν τον κινητοποιείς όταν και μόνο θέλεις εσύ.Η συνένωση η όχι με την Άμφισσα θά πρεπε να εκτιμάται με οικονομικά και μόνο κριτήρια.Τα δείγματα γραφής του Δήμου Άμφισσας στην εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων είναι χείριστα.Ενας βλακώδης τοπικισμός απο ωρισμένους(όπως το να θέλουν να γίνεται στην Άμφισσα η Εμπορική Έκθεση)κάθε άλλο παρά βοηθάει.Πάρε τώρα τς Καστρίτες!Βρε χωρίς το Σκάλωμα οι διανυκτερεύσεις στα Ξενοδοχεία σας μια μέρα θαναι και κάτι ώρες(1,2 εδώ και 30 χρόνια).Είναι θέμα"Ανθρώπων".Συμπέρασμα= Archidae Karambele et Haido vulvam!

    ΑπάντησηΔιαγραφή