Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η σημερινή Απεργιακή Κινητοποίηση στην Φωκίδα 5/5/2010



Η σημερινή κινητοποίηση στην Φωκίδα αγκάλιασε όλους τους κλάδους εργαζομένων, απήργησαν οι Ιδιωτικοί υπάλληλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι ενώ και τα καταστήματα της Ιτέας και της Άμφισσας έμειναν σήμερα κλειστά.
Η Απεργιακή συγκέντρωση έγινε στην Άμφισσα στις 10:30 και συμμετείχε πολύς κόσμος για τα ... δεδομένα των συγκεντρώσεων της περιοχή




Όταν ξεκινήσαμε το πρωί από την Ιτέα για να πάμε στην Άμφισσα για την συγκέντρωση όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά μετά από απόφαση του εμπορικού συλλόγου της Ιτέας . Ήταν κλειστά ακόμα και τα καταστήματα με κινέζικα προϊόντα με αποτέλεσμα τα μόνα ανοικτά καταστήματα να είναι αυτά των αλυσίδων σούπερ μάρκετ.





Ο Ιωσιηφίδης πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ήταν ο ομιλητής της συγκέντρωση και κατά την προσφιλή του τακτική μίλησε με φόντο τα κομματικά του σύμβολα










Ο κόσμος στην Συγκέντρωση ήταν γύρω στα 350 άτομα αρκετά μαζική συγκέντρωση για τα δεδομένα της περιοχής και το γεγονός ότι αρκετοί προτίμησαν να πάνε στην συγκέντρωση στην Αθήνα.








Μέλη του ΠΑΜΕ κατά την διάρκεια της πορείας στους δρόμους της Άμφισσας μπαίνουν μέσα στο Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας που λειτουργεί παρά τις αποφάσεις των εργαζομένων και των καταστηματαρχών της περιοχής και βγάζουν διάφορους που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα.








Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ιτέας έκαναν δυνατή την παρουσία τους στην πορεία που ακολούθησε και συσπείρωσαν μεγάλο αριθμό εργαζομένων πίσω από τα πανό τους.



θα ακολουθήσει βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου