Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Προς δημοπράτηση η αποχετευτική σύνδεση Αρχαιολογικών Χώρων Δελφών με τον ΒΙΟ.ΚΑ. Δελφών

Το θέμα της σύνδεσης του αποχετευτικού αγωγού του Μουσείου Δελφών που μας είχε απασχολήσει και σε προηγούμενο δημοσίευμα φαίνεται να δρομολογείται.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς δημοπράτηση η αποχετευτική σύνδεση Αρχαιολογικών Χώρων Δελφών με τον ΒΙΟ.ΚΑ. Δελφών.


Ο Δήμος Δελφών, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι ξεκινούν στο αμέσως προσεχές διάστημα οι διαδικασίες δημοπράτησης της σύνδεσης του αποχετευτικού αγωγού του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου Δελφών με τον ΒΙΟ.ΚΑ. του Δήμου Δελφών, ενός έργου που διαθέτει ήδη εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους.

Με μία γενναία κίνηση, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού προέβη στην επιχορήγηση ... ποσού €140.000 τα οποία έρχονται να προστεθούν στα ήδη εγκεκριμένα €60.000 από τα έτη 2007 & 2009.

Ένα σημαντικό θέμα για την πόλη των Δελφών βρίσκει τον δρόμο του και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά η βούληση της Ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού. Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Καλτσής, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης της Πολιτείας για έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς τόπους της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου