Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Πώς είδαν την Ιτέα επισκέπτες της πόλης την ημέρα που ο Δήμος Ιτέας έκανε επίτημο δημότη τον Πάγκαλο

Τα γράφουμε κι εμείς αλλά δεν πιάνονται, εμείς μπορεί να μην βλέπουμε καλά , μπορεί να θέλουμε να κατηγορήσουμε τον Δήμαρχο ή τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.
Διαβάστε τα από μια άλλη ιστοσελίδα, ξένων άγνωστων σε μας επισκεπτών, μπας και καταλάβετε τι βλέπουν οι ξένοι σε αυτήν την πόλη.


Ευτυχώς που .....έχουν επίτιμο δημότη τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

Θα αναρωτηθεί κανείς τις σχέση έχουν οι φωτογραφίες των σκουπιδιών σε μια σελίδα που ασχολείται με αγροτικά θέματα .
Ο λόγος που δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες είναι απλός. Όταν λέμε ανάπτυξη της υπαίθρου αυτή δεν μπορεί να εννοηθεί όταν το πρόσωπο μιας επαρχιακής -παραλιακής πόλης παρουσιάζει την εικόνα που βλέπετε.
Το φωτορεπορτάζ του Agroschannel αποκαλυπτικό . Ώρα 13.00 . Η...... ... βόλτα στον μικρό πεζόδρομο προκαλεί όσο και εάν ο επισκέπτης θέλει να δει την ´Όμορφη´´ πλευρά της περιοχής .
Προχωράμε και φτάνουμε μέχρι την μαρίνα που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ. Σκουπίδια , βαρέλια, σπασμένα παγκάκια. Και το χειρότερο αντι να λειτουργεί έχει γίνει χώρος στάθμευσης, σκουπιδότοπος . Οι εικόνες δεν άλλαξαν μέχρι αργά το απόγευμα .
Ένα μικρό γκρουπ Ιαπώνων έβλεπαν τα σκουπίδια με την θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους δείχνοντας με τα χέρια τους την αποκαρδιωτική εικόνα .
Και όλες αυτές οι εικόνες στις αυλές των καταστημάτων – εστιατορίων – καφετεριών . Και όμως ένα φαράσι δεν βρέθηκε. Εάν μάλιστα οι Ιάπωνες μάθαιναν ότι πριν από 48 ώρες ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης έγινε και επίτιμος δημότης αυτής της πόλης με την κοινή λογική σίγουρα θα ένιωθαν περισσότερο άσχημα .
Κύριε Πάγκαλε δεν ξέρουμε τι είπατε και τι συζητήσατε με τους πολίτες του Νομού και της Πόλης. Τώρα σαν επίτιμος δημότης Ιτέας , μήπως κάποιος από το γραφείο σας θα πρέπει να μιλήσει με τον ή τους υπεύθυνους ;



Από agroschannel.com

13 σχόλια:

  1. Αχ αυτοί οι υπεύθυνοι.

    Πρέπει να έχει συνηθίσει το μάτι τους δεν εξηγείται αλλιώς.
    Τα κοιτάζουν και δεν τα βλέπουν, δεν τους προξενούν εντύπωση, είναι κάτι που το περιμένουν και απλά το προσπερνούν χωρίς να το κοιτάζουν.

    Η μόνη λύση που μένει είναι να εκπαιδεύσουμε και τους επισκέπτες ώστε να μην προξενεί εντύπωση ούτε και σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως γεμίσαμε σκουπίδια από τα αποφάγια του Πάγκαλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη και στους "υπευθυνους" αλλα και σε μας τους Ιτιωτες. Παραλια και θάλασσα θελουμε να πουλησουμε αλλα πως με τετοια χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Iteanet καλά κάνει και επισημαίνει τα προβλήματα στην παραλία της Ιτέας όμως δεν είναι καθόλου τυχαία η στιγμή που έγινε το δημοσίευμα από το Agroschannel.
    Την ώρα που είναι στην κόψη του ξυραφιού το χωροταξικό του Καλλικράτη, θα χρησιμοποιηθούν από κάποιους όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα. Οι φωτογραφίες δεν έχουν ληφθεί τη μέρα που ο Δήμος Ιτέας έκανε επίτιμο δημότη τον Πάγκαλο αλλά χθες το μεσημέρι. Είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος από τα στοιχεία των φωτογραφιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε sot

    Δεν ψάξαμε να δούμε την ημερομηνία στην φωτογραφία. Μπράβο σου που την παρατήρησες.
    Δεν καταλαβαίνουμε σε τι αλλάζει όμως αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες.

    Να σου δείξουμε τις αντίστοιχες περσινές αναρτήσεις μας; Οι ίδιες εικόνες υπάρχουν και χειρότερες.
    Πέρασε ο χειμώνας και έρχεται πλέον κόσμος πέρασε και το Πάσχα και ακόμη τα σκουπίδια δεν έχουν μαζευτεί. Σήμερα ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο ήταν πάλι στο λιμάνι μας.

    Τα δέχομαι όλα όσα υπονοείς μιας και κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να τα γράφεις, αυτό όμως δεν καταλαβαίνουμε που αλλάζει την πραγματικότητα που δείχνουν οι φωτογραφίες.
    Έχουμε κουραστεί να παίζουμε τον ρόλο του γκρινιάρη όμως κάτι πρέπει να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιάς και ο sot από τα στοιχεία των φοτωγραφιών βλέπει την ημερομηνία που ελήφθησαν δηλ. 12/04/2010, και μετά την ομιλία κ.λ.π του κου Πάγκαλου στην Ιτέα, τότε όλοι ξέρουμε ή μπορούμε να μαντέψουμε τους "έξυπνους" του φιάσκου! Να περιμένουμε κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα κι αν ήταν σύμπτωση το δημοσίευμα είναι μια ευκαιρία για να αφυπνισθούμε για το θέμα του "Καλλικράτη" και για όσα γίνονται κάτω από το τραπέζι. Η μάχη αυτή ίσως μας κάνει πιο υπεύθυνους και ενεργούς σε ότι αφορά την εμφάνιση της Ιτέας και τα άλλα θέματα.
    Για τη εικόνα της παραλίας είναι δυστυχώς απαραίτητη η "γκρίνια" όσο αυτή δε βελτιώνεται. Χαρακτηριστικό και επίκαιρο λόγω της κρουαζιέρας παράδειγμα η εικόνα του φυλακίου του Λιμεναρχείου, που είναι από τις πρώτες και τελευταίες των από θαλάσσης επισκεπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΙΤΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΞΕΝΙΑ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΠΛΑΚΕΣ -ΠΑΓΚΑΚΙΑ-ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ-ΦΩΤΑ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΚΛΕΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΝΤΕΣ-ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΜΩΛΟΥ.ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος 13 Απριλίου 2010 8:39 μ.μ.

    "Μήπως γεμίσαμε σκουπίδια από τα αποφάγια του Πάγκαλου;"


    ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOG !!!

    Παρ-αλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμπληρωματικα.....
    Βεβαιως και οι φωτογραφιες εχουν
    ληφθει 12.04.2010 και ωρα 13:16
    με κινητο τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ μοντελο
    5630d( ετσι...για να εντυπωσιασω !!!)
    αλλα το χαλι παραμενει και σημερα και αυριο.
    Παντως αυτη ειναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και την βιωνουμε καθε μερα.
    Παντως οι αποδοχες ενος ...αρχοντα διευρυμενου Δημου θα ειναι
    μεχρι 6000 Euro,θ αρχισουν.....
    τα κονταροκτυπηματα απο τους υποψηφιους αυτοκλητους διαχειριστες
    των ..συμφεροντων μας !!!

    Παρ-αλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξανα συμπληρωματικα....
    Σημερα 10:30 απο ΚΤΕΛ μεχρι και ΜΙΑΜΙ
    ολα τα δοχεια απορριμματων...ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ !!!!
    Μη μου πειται οτι τα μαζεψαν πρωι-πρωι και ξαναγεμισαν,απεναντι απο το νεο Pizza House σωρος οι σακκουλες απορριμματων και τα κομμενα κλαδια απο φοινικες...εικονες
    ντροπης φυσικα για ολους εμας και την Ιτεα και ΟΧΙ για εκεινους που αναδεικνυουν το προβλημα δημοσιοποιοντας φωτογραφιες,γιατι η φωτογραφια παντα δειχνει την πραγματικοτητα.(δεν ειναι ωρα να μιλησουμε για photomontage).
    Ποιος περαστικος θα καθιση να πιει
    τον καφε του στην παραλια με ολα αυτα τα ...διακοσμητικα γυρω του ;;
    Παρ-αλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ ΑΝΩΝΥΜΟ 14 Απριλίου 2010 12:58 π.μ

    Μην ψαχνεις για σκοτινες δυναμεις και σομποτερ δεν ειναι φιασκο η υποθεση με τα σκουπιδια της παραλιας,ειναι η πραγματικοτητα...
    εκτος και αν "εισαι εκτος Ιτεας" και δεν ξερεις την κατασταση που επικρατει ή τα βλεπεις κατω απο αλλο πρισμα και σου φαινονται ολα ομορφα και ωραια!!!
    ...ενας αλλος ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΧΤΙΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΥΑΙΡΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
    ΑΝ ΘΑ ΒΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΥΠΗΡΞΕ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΤΑΥΕΡΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ......
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.......ΟΛΑ ΜΙΑ ΦΑΤΑΜΟΡΓΚΑΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή