Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ: Μη χορήγηση πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων στην Αλουμίνιον της Ελλάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ: Μη χορήγηση πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘ/ΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Μισθωτού: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ.
Εργοδότη: ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.

Χρονολογία προσφυγής: 8/3/2010
Χρονολογία πρόσκλησης: 8/3/2010
Χρονολογία συζήτησης: 15/3/2010 ώρα 12:00 π.μ.

Περίληψη Διαφοράς

Μη χορήγηση πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων

Αποτέλεσμα Επέμβασης: Την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα προσήλθαν στην υπηρεσία ο καταγγέλλων κ. Οικονόμου αντιπρόεδρος του εργοστασιακού σωματείου ΕΝΩΣΗ, ο κ. Ζιάρας ... ταμίας, ο κ. Κυτέας μέλος του Δ.Σ. του ιδίου σωματείου και ο κ. Σ. Παπαδημητρίου μέλος του Ε.Κ. Λιβαδειάς. Την επιχείρηση εκπροσώπησε ο κ. Κων/νος Σγούρας.

Αναγνώσθηκε η καταγγελία του κ. Οικονόμου ο οποίος εκτός αυτών που αναγράφονται, ζητά να του καταβληθούν εκτός του επιδόματος οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2009 οι τόκοι από την συμφωνηθείσα ημερομηνία καταβολής ήτοι τις 5/3/2010 και ζήτησε να καθαρισθεί η ακριβής ημερομηνία καταβολής του ανωτέρου επιδόματος μετά την 24/3/2010 που θα πραγματοποιηθεί η γενική Συνέλευση των μετόχων του Ομίλου Μυτιληναίος Α.Ε.

Ο κ. Ζιάρας δήλωσε ότι: Ζητάω να μου καταβληθούν οι αποδοχές του πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων βάση της Διμερούς Συμφωνίας που υπέγραψε το Αλουμίνιο της Ελλάδος με το Σωματείο ΕΝΩΣΗ.

Ο κ. Κυτέας δήλωσε ότι η εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε. γνωρίζει ήδη τα οικονομικά τους αποτελέσματα και ανεξαρτήτως του πότε ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ θα γνωρίζει για τα δικά του, σύμφωνα με την υπογραφείσα Διμερή Συμφωνία όφειλε να τα καταβάλλει από την μισθοδοσία του Φεβρουαρίου έτους 2010.

Ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι η τακτική της εταιρίας να μην χορηγήσει το πριμ των οικονομικών αποτελεσμάτων με την δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει αυτά δεν ισχύει διότι υπάρχουν δημοσιεύματα με την υπογραφή του κ. Κόντου (Δ/ντου επενδύσεων του ομίλου) που αναφέρουν ότι τα κέρδη της επιχείρησης προβλέπονται στο ύψος των 70 εκατομμυρίων ευρώ και άνω.

Ο κ. Σγούρας δήλωσε ότι η εταιρεία οφείλει να καταβάλει με βάση την υπογράφουσα διμερή συμφωνία το Επίδομα των οικονομικών αποτελεσμάτων εφόσον τα οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς 2009 θα γνωστοποιηθούν στις 23/3/10. Η Εταιρεία έχει τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την διμερή συμφωνία 2008 – 2009 η οποία είχε υπογραφεί πριν εκδηλωθεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση των οποία διέρχεται από το έτος 2008 μέχρι σήμερα. Ειδικά για το έτος 2009 τα αποτελέσματα της βιομηχανικής δραστηριότητας αναμένεται να είναι αρνητικά σε ύψος πρωτόγνωρο για την ιστορία της εταιρίας.

Η Υπηρεσία μας τελεί εν αναμονή καταβολής του πριμ οικονομικών αποτελεσμάτων δεδομένων ότι ο εκπρόσωπος της επιχείρησης δηλώνει ότι είναι σε ισχύ η διμερής συμφωνία.

Ζητήσαμε να υπάρχει εγγράφως ενημέρωση προς την Υπηρεσία μας για την καταβολή του πριμ, έως τέλος Μαρτίου 2010.

Οι εργαζόμενοι:

Οικονόμου Τ.

Κυτέας Ε.

Ζιάρας (Αρνήθηκε να υπογράψει)

Ο εκπρόσωπος του Ε.Κ.Λ.:

Παπαδημητρίου Σ.

Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης:

Κ. Σγούρας
Από anexartitoi.gr

32 σχόλια:

  1. Μμμμμ, ο προβοκάτορας δεν πρέπει να τα έχει καλά με τους συνδικαλιστες. Για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μεινεις με την απορια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιττα που δεν τρως,μην νοιαζεσαι γι αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο απορίες για όποιον μπορεί ν' απαντήσει:
    α)Απ' ότι κατάλαβα το πριμ ισχύει για όλους τους εργαζομένους, εφ' όσον υπάρχει Διμερής Συμφωνία μεταξύ ΑΤΕ και σωματείου.Γιατί τότε δεν έκανε την καταγγελία το ίδιο το σωματείο και την έκανε ο Οικονόμου σαν φυσικό πρόσωπο;
    β)Με ποιό αιτιολογικό ο Ζιάρας αρνήθηκε να υπογράψει;
    Υποψιάζομαι ότι η απάντηση είναι μία και για τις δύο απορίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα οικονομικα αποτελεσματα ΠΑΝΤΑ ανακοινωνονται μετα την γενικη συνελευση των μετοχων,και το σωματειο καλα κανει και δεν περνει θεση ΤΩΡΑ.
    Το πριμ βγαινει βαση τυπου επι των κερδων και οχι στο περιπου..ακουσα ...εμαθα.
    Ο φιλος μου ο Τακης ειναι λιγο ανηπομονος ...και προχωραει μεμονωμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπήρχε τελικά συμφωνία ή όχι;
    Αλλά τι να πεις.
    Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σκύβουν το κεφάλι πριν να δοθεί ακόμα η διαταγή, σε αυτό θα σταματούσαν;
    Βλέπουμε ανθρώπους απο το κυβερνών κόμμα που ενώ χάνουν χιλιάδες ευρώ απο την πολιτική του κόμματός τους, συνεχίζουν να μηρυκάζουν ότι λέει το διευθυντήριο που μας κάνει κουμάντο και δεν απεργούν .
    Πότε θα ανοίξει τα μάτια του αυτός ο κόσμος δεν ξέρω , ίσως και να μην παίζει ρόλο, τι να δει κάποιος που είναι σκυμμένος, τίποτα, μόνο το χώμα που θα πέσει .
    Λυπάμαι τα παιδιά των κολίγων που μεγαλώνουν στα σπίτια, λυπάμαι την γενιά των εκπαιδευμένων νέων σκλάβων που φτιάχνεται από τους κακομοίρηδες κουτοπόνηρους γονείς τους.
    Γλύψε για να πιάσεις δουλειά, τι αξία έχει η αξιοπρέπεια μπροστά στην ρουφιάνεμα;
    Είναι υπάκουοι σε όλους, όποιος και αν τους βαράει με το μαστίγιο για το μεροκάματο.
    Τι θα συμβεί αν παρόλη την δουλικότητα στερηθούν το μεροκάματο, πιθανά τίποτα, απλώς θα γίνουν χειρότεροι απο ότι είναι, θα είναι διαθέσιμοι να κάνουν ακόμα περισσότερα, θα πουλάν το κορμί και την ψυχή τους πρόθυμα και δεν θα υπάρχει κανένας να τα αγοράσει.
    Αυτοί οι άνθρωποι είναι βάρος για το κοινωνικό σύνολο και αποτελούν ύβρη για το ανθρώπινο είδος. Αλλοτριωμένα ανθρωπάκια μοναχικά χωρίς φίλους μόνο με γνωστούς, και με μια μοναδική ελπίδα τα παιδιά τους, που όμως θα τους πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο.
    Τον τρόπο που τους δίδαξε το σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που κολαει αυτο παλι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουθενά δεν κολλάει , φίλε μου! Απλά έκανε το κομματικό του καθήκον ο άνθρωπος και έβγαλε την κασσέτα που του έχουν δώσει! ελπίζει έτσι σε κάποια κομματική προαγωγή! Έλεος ρε φίλε! Με τόσο και τόσα που τάζετε στους εργαζόμενους δεν σας κάνει εντύπωση που ο κόσμος ψηφίζει εκείνους που τους δίνουν τα ...μισά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προβοκάτορα,

    προσωπικά δεν τα έχω και πολύ καλά με τους συνδικαλιστές γιατι αν και θεωρώ πως ο συνδικαλισμός είναι αναγκαίος πιστεύω πως το 90% των συνδικαλιζονται για την δική τους προβολή και συμφέρον.

    Αρα, φίλε προβοκάτορα, επέτρεψε μου να απέχω από αυτό το σχόλιο.

    Ο ΒΛΑΚΑΣ

    ΥΣ: Τι καιρό κάνει στο Μαρούσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εισαι πολυ ..μετριοφρων για τον χαρακτηρισμο που εδωσες στον εαυτο σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όφη
    για σένα φαίνεται το έγραψα
    από την απάντησή σου το κατάλαβα

    Έβαλες την κασέτα του προσκυνημένου του απεργοσπάστη στο στοματάκι σου και αμολάς κοτσάνες
    Αν δεν το κατάλαβες δεν υπήρξε κανένα τάξιμο για να διαλέξει κάποιος το μισό, ούτε και καμία κομματική αναφορά.
    Αυτές είναι φαίνεται κάποιες απο τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούσες για τον εαυτό σου για να μην απεργήσει.
    Αυτό που έχει το κείμενο είναι η απέχθεια για τα ανθρωπάκια που γλύφουν την εξουσία, την απέχθεια για τους δήθεν καθωσπρέπει πολίτες. Που με το ένα χέρι προσκυνάνε και με το άλλο κλέβουν ότι μπορούν απο τον διπλανό τους.
    Γι αυτό τους λυπάμαι όφη , έχουν ταυτιστεί με αυτούς που δίνουν τα μισά και όχι τα ολόκληρα και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ;
    Ότι οι ίδιοι ήταν υπάλληλοι τα κορόιδα ήταν αυτοί που παίρναν τα μισά, δεν ήταν τα αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ κλαμα πεφτει εδω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε - κασέτα :
    Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την κρίση και να βελτιώσουμε τη ζωή μας είναι η εργασία! Κατάλαβε ότι άν υπήρχε τρόπος να πηγαίνουν μπροστά οι κοινωνίες με τις δικές σου θεωρίες πρώτος και καλύτερος θα ήμουνα εγώ!Αυτοί η τάση που έχουν μερικοί, να βάζουν λυτούς και δεμένους για να βρούν μια δουλειά και μετά να θέλουν να επιβάλουν αυτοί τον τρόπο λειτουργίας της δουλειάς αυτής και πόσα θα κερδίζει και τί θα τα κάνει αυτά που κερδίζει, είναι η νοοτροπία που μας έκανε ως Κράτος και ως κοινωνία να πιάσουμε πάτο! Είναι η νοοτροπία του τεμπέλη που για την κατάντια του φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ αυτός! Είναι η νοοτροπία αυτού που πάσχει απο το σύνδρομο της "παραγνωρισμένης αξίας", που δεν τον αφήνουν οι "μηχανισμοί" να αναδείξει το πολυποίκιλο ταλέντο του! Οι άλλοι λαοί που δημιουργούν, που ερευνούν, που αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες, που κατακλύζουν την αγορά απο τα καλά και φτηνά προϊόντα τους είναι τα κορόϊδα! Εμείς είμαστε ο περιούσιος λαός του "χαααλαρά", του "έεελα μωρέ", του "φραπόγαλου" και της νοοτροπίας να γράφουμε τους νόμους στα παληά μας τα παπούτσια!Τώρα, άν μερικοί θέλουν μια χώρα και ένα λαό πνιγμένους μέσα στη φτώχια και στη μιζέρια για να επιβιώσουν αυτοί κομματικά, κάνουν λάθος ! Ο κόσμος έχει καταλάβει το πρόβλημα ,και έχει τη σύνεση και το κουράγιο για να το διορθώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι την θελεις την αναλυση...
    ο αλλος εφυγε, την κοπανισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φίδι κασετόφωνο

    τις έχεις μπλέξει τις κασέτες και πάλι ότι θυμάσαι χαίρεσαι.

    Μας ρίχνεις ένα λογίδριο για να καταλάβουμε την αξία της εργασίας την ώρα που ο κόσμος απολύεται και ζητάει εργασία, άλλα εσύ που; εσύ νομίζεις οτι ζητάει φραπεδιές.
    Ακόμα χειρότερα ενώ γράφεις
    " θέλουν μια χώρα και ένα λαό πνιγμένους μέσα στη φτώχια και στη μιζέρια για να επιβιώσουν αυτοί "
    χάνεις τον στόχο, για να μην στεναχωρήσεις τα αφεντικούλια σου και τις πασοκοδεξιές κυβερνήσεις που μας ρήμαξαν.
    Ποιά κόμματα θέλουν να την πληρώσει ο κόσμος; είναι απλό το Φασιστο Λάος, η λαμογιο ΝΔ και το διαπλεκο ΠΑΣΟΚ
    Άσε τα σάπια λοιπόν και τα παραμύθια, δεν περνάνε με τίποτα. Κάτι υποτακτικοί σαν κι εσένα που ζήσατε μια ζωή με σκυμμένο κεφάλι θέλετε να κάνετε την δουλικότητα σας προτέρημα.
    Έζησες σαν δούλος αλλά δεν σε φτάνει, θέλεις να ζήσουν και τα παιδιά σου σαν δούλοι για να μην ακυρώσουν τις επιλογές της ζωής σου.
    Δεν θα σου κάνει κανένας την χάρη άντε απο δω οσφυοκάμπτη.
    και να προσέχεις τις κασέτες να απαντάς σε ότι γράφετε και όχι σε ότι θυμάσαι και έχεις πρόχειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Ανώνυμος - κασέτα:
    Αγαπητέ μου επαναστάτη, αγωνιστή για την ελευθερία, απελευθερωτή όλων των σκλαβωμένων, όπου Γης! Ομολογώ ότι είμαι ένας ταπεινός προσκυνημένος εργαζόμενος! Φρίκη, τί να σου λέω!Ποτέ δεν είχα το κουράγιο να αντιτάξω τα αδύναμα στήθη μου σ΄αυτόν που μου παρείχε το δικαίωμα να ζω με την εργασία μου την οικογένειά μου!Ακόμα χειρότερα έμαθα και τα παιδιά μου να ζουν με την εργασία τους και μόνο και άν έχει κάποιο ενδιαφέρον ,τη δική τους εργασία στον ιδιωτικό και επαγγελματικό τομέα και όχι στο προνομόύχο Δημόσιο! Σε ζηλεύω που έχεις τα κότσια να αντιστέκεσαι στούς δυνατούς της Γης! Φαντάζομαι οτι άν ζούσες στην Πολωνία το ΄70 θα ήσουνα κάτι σαν Βαλέσα! Αν ζούσες στη Σοβιετική Ένωση θα διαδήλωνες έξω απο στρατόπεδα σοφρονισμού τα οποία η άθλια προπαγάνδα της Δύσης αποκαλούσε "Γκουλανγκ"! Όμως ζης και συ σε μια χώρα όπου οι "καθαροί", οι "αγωνιστές", οι "αδούλωτοι", οι καθαροί δημοκράτες ,τέλος πάντων, διώκονται, συκοφαντούνται, στοχοποιούνται, λοιδορούνται! Υπομονή, η επανάσταση δε θα αργήσει! Το ξημέρωμα της νίκης έφτασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς όπως προβοκάτορας, βλάκας, κασέτα ή κασετόφωνο , γιατί αυξάνουν την ένταση της κουβέντας και σταματούν την παράθεση επιχειρημάτων.
    Επίσης καλό θα ήταν αν ήθελαν οι ανώνυμοι φίλοι μας να διαλέξουν ένα όνομα για να μην μπερδευόμαστε και να καταλαβαίνουμε τον ειρμό των σκέψεών τους μέσα απο τα σχόλια που τοποθετούν στις διάφορες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @SNAKE
    Εγω, θα τον ειχα...δαγκωσει τελικα.
    εχει βαλει σε επαναληψη το CD player.
    ειδες,ιτεανετ,συμμορφωνομαι δεν ειπα κασετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όπως και να με είχες πει , θα με είχε δαγκώσει .
    Δεν τον βλέπεις τον καημένο τον όφη που άλλα του λένε και άλλα απαντάει.
    Άλλαξε κασέτα φιδάκι. Άλλα σου γράφουν και άλλα απαντάς.
    Έβαλες κασέτα του κόμματος για το 1970 για να απαντήσεις να έκανες ποτέ απεργία ή όχι.
    Δεν είναι τεμπέληδες όσοι αγωνίζονται, απλά έχουν αξιοπρέπεια.
    Τι νομίζεις ότι ειρωνεύεσαι, την αξιοπρέπεια που θυσίασες, την αγωνιστικότητα που την έκανες σκύψιμο κεφαλιού;

    Δεν τους ζηλεύεις όσους αγωνίζονται όπως λες, τους μισείς, , γιατί σε κάνουν να φαίνεσαι αυτό που είσαι, ένα σκυμμένος σβέρκος είτε για σφαλιάρα είτε για γλύψιμο στον κύριο διευθυντή.
    Άντε γεια Όφη και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαλλον δεν καταλαβες..το υφος του σχολιου.
    Ο υπαινιγμος ηταν για σενα...
    και οχι για τον ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν αφήνεις την κλάκα λέω γω αν έχεις να πεις κάτι πες το.
    έχετε μια καραμέλα και την πιπιλάτε όλη την ώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πως "τσιμπας " ετσι,
    ....ηρεμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Ανώνυμος. ξέρεις ποιός:
    Δείχνεις εκνευρισμένος! Εκεί που σας κάνουν καθοδήγηση, το σενάριο δεν προβλέπει ότι μπορεί στο ακροατήριο να είναι και κανένας ...αντιδραστικός που να μή μασάει;Κρίμα!νόμιζα ότι θα μπορούσα να συνδιαλέγομαι για μέρες μαζί σου, όμως ,με λύπη μου διαπιστώνω ότι το λεξιλόγιό σου είναι περιορισμένο αφού σου έχουν λίγα Μ/Β, ίσως γιατί δεν σε προορίζουν για στέλεχος πρώτης γραμμής! Βγάλε τη μπρίζα! Αυριο ξημερώνει μια ηλιόλουστη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. άντε ρε τρίχα που νομίζεις οτι είσαι στέλεχος και φιλοδοξείς να εκφράσεις τον ...αντιδραστικό που δεν μασάει.
    πόση καταπίεση έχεις φάει ρε καημένε που θες να γίνεις και αρχι-αντιδραστικός.

    Για πες, ο μπαμπάς στην έκανε την δουλειά, η σύζυγος, ή στον στρατό συνέβη;
    τελείωσε η καταπίεση ή ακόμα ζορίζεσαι;

    πόσες φορές μπέρδεψες τα λόγια σου μέτρησες;
    πόσες φορές δεν απάντησες και άρχισες τα ποιηματάκια θυμάσαι;
    Με συνδικαλισμό του κόλου νομίζεις ότι θα πείσεις;

    Μάθε το αν δεν το ξέρεις, ο ήλιος ξημερώνει για αυτούς που κοιτάνε ψηλά, οι σκυμμένοι μόνο λάσπες και σκόνη βλέπουν.
    Όσο για τους αντιδραστικούς που δεν μασάνε, αυτοί είναι τα πιο σιχαμερά ανθρωπάκια.
    Τράβα στην τρύπα σου ρε, άντε ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομίζω οτι είναι το τελευταίο σχόλιο που θα επιτρέψουμε για να μην ξεφύγει τελείως η υπόθεση "συζήτηση"
    Αύριο θα υπάρξει πάλι ανάρτηση, για το Αλουμίνιο της Ελλάδος, για να συνεχίσουμε εκεί πιο ήρεμα ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ΙΤΕΑΝΕΤ
    Τι εχεις παθει τελικα με αυτο το Αλουμινιο,ειπαμε,πολυ το μαχονται και ολοι θαθελαν να δουλεψουν εκει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχεις επιβάλει λογοκρισία φίλε και δεν μας ειδοποίησες;
    Στην περιοχή υπάρχουν εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε.
    Το πρόβλημά σου δεν καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ITEANET
    Μαλλον το ιτεανετ λογοκρινει τα σχολια μας,με την υποβολη τους ,ελεγχονται απο τον αρχησυντακτη,και αν συμφωνει με το περιεχομενο τα δημοσιοποιει.
    και μην μου πεις οτι λεγονται πραγματα που θιγουν ή ειναι υβρεις.
    Το παραπανω που δημοσιευεις σε καλυπτει πληρως
    "Προσοχή η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για σχόλια που τυχόν γίνονται. Για οποιοδήποτε πρόβλημα δημοσίευσης επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας."
    Το Αμφισσα πρες δεν εχει τετοιο προβλημα;που οι ανθρωποι εχουν βαλει και τα ονοματα τους ,και εσυ καλυπτεσαι πισω απο την ανωνυμια,
    "Οι σχολιαστες χωρις συνορα" το ιδιο.
    Μην μου λες τωρα εμενα ιστοριες για λογοκρισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την Λογοκρισια φαινεται ποιος την κανει, ο,τι ειναι κριτικη για σενα την απορριπτεις,κριμα που οι ...αριστεριστες σαν και σενα μαχονται για την ελευθερη διακινηση ιδεων,και ελευθερια του λογου,κουραφεξαλα...
    δεν με ενδιαφερει αν το αναδημοσιευσης ή οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε ανώνυμε.
    Έχεις παρεξηγήσει μερικά πράγματα.
    Βρίσκεσαι σε ένα χώρο που κάποιοι έχουν κοπιάσει ατέλειωτες ώρες να τον φτιάξουν και να τον ενημερώνουν.
    Με πολύ εύκολο τρόπο, (λες και βρίσκεσαι μπροστά στους υποτακτικούς σου) έρχεσαι να μας πεις τι θέμματα να ανεβάζουμε και τι όχι στην σελίδα μας.
    Συνεχίζεις με ψέμματα οτι σε λογοκρίναμε, κρυβόμενος πίσω απο την ανωνυμία σου και κατόπιν γενικεύεις για την αριστερά δείχνοντας το αντιδραστικό σου πρόσωπο.
    Δεν φτιάξαμε την σελίδα για να σε αφήνουμε να λες με ευκολία τα ψέμματα σου ούτε για να προβάλουμε εσένα και ότι καβγά θέλεις να στήσεις στην σελίδα μας.
    Δεν είμαστε στην τσίτα μόλις γράψεις σχόλιο να το δημοσιεύσουμε και ούτε έχουμε απεριόριστο χρόνο να κάτσουμε να σου απαντάμε.
    Οι πολιτικές μας πεποιθήσεις είναι φανερές και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στην αριστερά.
    Ποιοι άλλοι βλάκες σαν εμάς υπηρετούν την ενημέρωσή σου;
    Οι διαπλεκόμενοι φίλοι σου που τα παίρνουν από χίλιες μεριές και θα σε χαντάκωναν με μεγάλη ευκολία για να κερδίσουν ένα ευρώ παραπάνω;
    Σεβάσου αν όχι εμάς τον εαυτό σου και δες τι θετικό μπορείς να προσφέρεις κι εσύ στην κοινωνία.
    Εμείς προσφέρουμε το iteanet .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το "ΙΤΕΑΝΕΤ" ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονική εφημερίδα, λειτουργεί κάτω απο ένα νομικό καθεστώς. Έχει υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να τηρεί και τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι όλοι οι χρήστες να γνωρίζουμε και να τηρούμε! Την επανάστασή του και την αντίστασή του ο καθένας ας την κάνει οπουδήποτε αλλού! Αν θέλουμε να διατηρηθούν αυτές οι εστίες ελεύθερου αλλά και άμεσου λόγου, πρέπει να δεχθούμε ένα μίνιμουν προϋποθέσεων που ισχύουν για όλους!Με τον καιρό, πιστεύω, θα αναπτυχθεί και κάποιος "διαδικτυακός πολιτισμός", αλλά μέχρι τότε θεωρώ οτι το βάρος της ορθής λειτουργίας, πέφτει στους δημιουργούς κάθε ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μερικές φορές τα πράγματα είναι περίεργα.
    Ο ανώνυμος που μας στόλιζε και εκθείαζε μια άλλη ιστοσελίδα τοποθέτησε σε αυτήν την σελίδα ένα ψευδές ανώνυμο σχόλιο,
    για φασισμό και λογοκρισία
    Το χειρότερο είναι οτι η σελίδα αυτή εξακολουθεί και το δημοσιεύει.
    Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, κρίμα αλλά δείχνει το ποιόν του κάθε ενός μας.
    διαβάστε τι ψέμματα γράφει.

    Βεβαια ασχετο με την αναρτηση,αλλα καπου πρεπει να ακουσθουμε και εμεις της παραλιας...οσα σχολια γινονται σε αναρτησεις του ΙΤΕΑ ΝΕΤ ,λογοκρινονται πρωτα απο τον.... αρχισυντακτη,για να μην θιγονται,λεει,προσωπα και πραγματα, που ειναι οι αγωνες για την ελευθερη εκφραση,και ελευθερη διακινηση των ιδεων που επικαλουνται οι...αριστεριστες,γιατι και αυτος εκει εντασεται.
    Τελικα ο φασισμος δεν εχει χρωμα !!!

    Κρίμα για το αμφισσα πρες που δημοσιεύει τέτοια σχόλια,
    εμείς σε αντίστοιχες προκλήσεις είχαμε διαγράψει σχόλια που το χαρακτήριζαν άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή