Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

56χρονος στην Ιτέα επιτέθηκε σε 9χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ιτέας η είδηση της σύλληψης 56χρονου γνωστού συμπολίτη τους ο οποίος προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί ενός κοριτσιού μόλις 9 ετών!

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας, αλλά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 56χρονος άνδρας την περασμένη Πέμπτη παρέσυρε στο σπίτι του και προσπάθησε να βιάσει το ανήλικο κοριτσάκι. Το συνάντησε στον δρόμο και αφού της έδωσε καραμέλες και... γλυκά, της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην οικία του προκειμένου να της δώσει και άλλα «καλούδια». Εκεί όμως άρχισε να χαϊδεύει το παιδί, με αποτέλεσμα εκείνο να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια.

Αμέσως η ανήλικη έτρεξε στο σπίτι της και εξιστόρησε στη μητέρα της τα όσα προσπάθησε να της κάνει ο 56χρονος άνδρας. Η μητέρα, χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Στη συνέχεια αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 56χρονου και τον συνέλαβαν, ενώ το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν είχε βιαστεί. Ο 56χρονος οδηγήθηκε με τη διαδικασία του Αυτοφώρου στο δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό έχει αναστατώσει τους γονείς, καθώς όπως λένε, από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος μπορεί να διαπράξει το ίδιο αδίκημα σε βάρος ενός άλλου ανήλικου παιδιού.

Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς εναντίον του έχουν υπάρξει στο παρελθόν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών.
Espressonews.gr

1 σχόλιο:

  1. Εδώ τι σχόλια να κάνεις? Αμφιβάλλω μόνο για ένα πράγμα: Αν στο όνομα κάποιας φιλοσοφίας ή δικαστικης ερμηνείας ή θεώηρησης πρέπει να έχει καταργηθεί η θανατική ποινή. Αν και πολύ προοδευτικός για μερικά πραγματα δεν ειμαι καθόλου σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή