Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Στατιστικά Ιανουαρίου του Iteanet, ακόμα ένα τεράστιο άλμα.

Οι επισκέψεις στο Iteanet τον Ιανουάριο σημείωσαν ακόμα ένα τεράστιο άλμα.
Η αύξηση οφείλεται στην σταθερή έτσι κι αλλιώς ανάπτυξη που παρουσιάζει η αναγνωσιμότητα του Iteanet αλλά και σε γεγονότα που έγιναν στην περιοχή και απασχόλησαν το Πανελλήνιο ενδιαφέρον.
Τα γεγονότα αυτά ήταν, οι σεισμοί της περιοχής και η δίκη για την δολοφονία Γρηγορόπουλου. Έτσι λόγω της έγκαιρης ενημέρωσης που προσφέραμε για τους σεισμούς, αλλά και λόγω της ... συνέπειας και της υπευθυνότητας στην ενημέρωση μας για την δίκη, πολλές φορές σε κόντρα με την τρομολαγεία που προσπάθησαν ορισμένοι κύκλοι να επιβάλουν στον τόπο μας, είχαμε αυτά τα αποτελέσματα.
Για τον μήνα Ιανουάριο δεχθήκαμε 37.078 επισκέψεις σελίδων από 24.429 επισκέψεις που είχαμε δεχθεί τον Δεκέμβριο, αύξηση δηλαδή γύρω στο 50 % σε ένα μήνα.
Οι επισκέπτες μας ήταν 14.532 από 10.436 τον προηγούμενο μήνα σημειώνοντας αύξηση γύρω στο 40%.
Παρόλα αυτά τα νούμερα, η κατάταξη στην Ιστοσελίδα alexa δεν άλλαξε γεγονός που πιθανολογούμε ότι έχει να κάνει με την μειωμένη ακρίβεια σε ιστοσελίδες με τόσο μικρή αναγνωσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Παρόλα αυτά το iteanet εξακολουθεί να κερδίζει την εμπιστοσύνη σας και το επιλέγετε για την ενημέρωσή σας με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες σελίδες του Νομού.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε στο Iteanet,την ιστοσελίδα που άλλαξε την ενημέρωση στην Φωκίδα.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή δεν έχουμε διάθεση να ξεκινήσουμε κόντρα, με καμία ιστοσελίδα εξ αιτίας σχολίων αναγνωστών.
    Δηλώνουμε ότι τα στατιστικά μας είναι φανερά από την αρχή της πορείας μας.
    Οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα θέλει, μπορεί να κάνει τις δικές τις αναρτήσεις για την πορεία της αναγνωσιμότητας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή