Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Οι προσφατες επιτυχίες του Ν.Ο. Ιτέας και η κοπή της πίτας του Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων

Συνεχίζονται οι επιτυχίες στο χώρο της Υδατοσφαίρισης για το Ναυτικό Όμιλο ΙΤΕΑΣ. Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξήχθη στη Λαμία (29-31/01/2010), οι αθλητές του Κώστα Σακκαλή κατέκτησαν τη β’ θέση και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Η ομάδα κατόρθωσε να νικήσει διαδοχικά τις ομάδες του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (17-7), της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ (17-2) και του ...Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ (16-2) , ενώ έχασε από το ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ (9-8).
Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές Βούλγαρη Βαγγέλη (αρχηγό), Καρύμπαλη Νίκο, Ιατρίδη Νίκο, Οικονόμου Δημήτρη , Παρατσόκα Ιωάννη, Πλακίδα Ιωάννη, Φανό Στάθη και στον προπονητή Κώστα Σακκαλή. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και στην ημιτελική φάση.
Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26-28 Μαρτίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των Νέων Ανδρών (γεννηθέντες έως το 1992) θα συμμετάσχει στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 26-28 Φεβρουαρίου.

Κολύμβηση

Η αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ, προετοιμαζόμενη για τους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών (Αθήνα 19-21 Φεβρουαρίου), συμμετείχε στην Ημερίδα Ορίων Χειμερινών Αγώνων που έγινε στη Χαλκίδα (23 Ιανουαρίου) με 7 αθλητές (Φαλίδα Βίκτωρα, Οικονόμου Αγγελική, Τσαμτσούρη Λυδία, Λύτρα Ιφιγένεια, Λύτρα Χαρά, Αλογοσκούφη Κων/να και Κούκου Φένια). Το αποτέλεσμα ήταν η κατάκτηση 8 ορίων για το Πρωτάθλημα (από τις αθλήτριες Λύτρα Ι. Λύτρα Χ. και Τσαμτσούρη Λ.). Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ θα συμμετάσχουν και σε άλλες ημερίδες ορίων, ώστε να πετύχουν τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στους αθλητές , τις αθλήτριες και τον προπονητή τους κ. Λουκά Οικονόμου καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους.

Η προαγωνιστική ομάδα συμμετείχε στις 30 Ιανουαρίου στη Χειμερινή Ημερίδα Προαγωνιστικών που έγινε στο Καρπενήσι με 14 άτομα (Γεωργαντά Αλεξανδρο, Σούφρα Ιωάννη, Ψιλογιάννη Κων/νο, Καλύβα Σοφία, Κυτέα Ιωάννα, Καβούνη Ιουστίνα, Οικονόμου Παρασκευή, Σκαρίμπα Μαρία, Τσαμτσούρη Ναταλία, Φούρλα Βασιλίνα, Κούκο Δημήτρη, Μανιάτη Ευθύμιο, Σούφρα Πένυ και Φαρέα Ιωάννα) .
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ κατέκτησαν 7 πρώτες, 2 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο νέο «αίμα» του ομίλου (γεννηθέντες το 2001), που συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες της Περιφέρειας κατακτώντας 2 πρώτες θέσεις. Ευχόμαστε στους αθλητές, τις αθλήτριες και στους προπονητές στους κ.κ. Κώστα Λαλλά και Ηλιάνθη Παπαλάϊου καλή συνέχεια στο έργο τους.



Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας σας προσκαλεί
να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή
της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,
το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου-
Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας.

Με ιδιαίτερη τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου