Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Kοράκια πάνω από την Άμφισσα (Φωκικός-Βέροια 0-0)

Για ακόμα ένα ματς και συγκεκριμένα του Φωκικού με τη Βέροια, το αποτέλεσμα κατάφερα να διαμορφώσει διαιτησία.

Σε φάσεις που δεν χωράνε αμφισβήτηση και με προβλήματα υγείας από μερίδα παιχτών του Φωκικού, κατάφερε ωστόσο να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.


Στο 88’ ακυρώθηκε πανέμορφο και πεντακάθαρο γκολ με βολ πλανέ του Βραζιλιάνου Φονσκέκα, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίχτης της ομάδας.

Στο α’ ημίχρονο δεν δόθηκε ποτέ, τράβηγμα φανέλας του ... Νικόλαου μέσα στην περιοχή από αμυντικό της Βέροιας.

Εν συνεχεία δεν δόθηκε ποτέ, ανοιχτό πεντακάθαρο χέρι αμυντικού ανοιχτό στο 65’ σε σουτ του Φονσέκα.

Τέλος στο 90’ σε σουτ του ξανά, του Φονσέκα η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. και εκεί καμία υπόδειξη.

Ο Φωκικός στο α’ ημίχρονο ήταν μέτριος, στο δε β’ ημίχρονο του αγώνα, ανέβασε στροφές, αλλά ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ για ακόμα μια Κυριακή από τη διαιτησία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική, βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας όπως πάντα, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη χαρά της νίκης.


Αν παρόλα αυτά, με προβλήματα υγείας παιχτών και προπονητή (4 παίχτες αγωνίστηκαν με πυρετό), τον ζυγογιαννη τιμωρημένο και τη διαιτησία να παίζει το δικό της παιχνίδι, Φωκικός κατάφερε να αποσπάσει έστω την ισοπαλία, μπορεί να χαρακτηριστεί άθλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ: Καντιμοίρης, Θωμόπουλος (53’ Στεργίου), Δημητρίου, Σπυριδάκης, Κουρελής, Σκαρίμπας, Δήμας (68’ Τερζής), Ταμπάκης, Βαβάτσικος, Φονσέκα, Νικολάου.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Βέρτζος (90’ Σεφερίδης), Τριάντος, Τζημογιάννης, Καπίας, Ευθυμιάδης, Ράνιτς (87’ Ματζιαρίδης), Μυροφορίδης, Καραγιάννης, Παυλίδης, Βούλγαρης (63’ Αστράουσκας).



Στο μεταγραφικό πεδίο τώρα δεν εκδοθήκαν ακόμα τα δελτία των Μακρή και Ζαμπλόν. Ωστόσο μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να είναι στη διάθεση της διοίκησης, ώστε να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Tα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Από fokikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου