Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Επιδείνωση του καιρού απο Παρασκευή

Από το πρωί σήμερα ο κάμπος της Άμφισσας είχε παγώσει (δίπλα Φωτο) αλλά ο καιρός προβλέπεται να επιδεινωθεί όπως μπορείτε να δείτε στην πρόγνωση που σας δίνουμε απο το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας που εκδόθηκε την Πέμπτη 21-01-2010 / 1300 τοπική

Μέρος 1 πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη 21-01-2010 γενικά χαρακτηριστικά προειδοποιήσεις επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά με βροχές και καταιγίδες στα ... κεντρικά και νότια. Χιονιά στα ορεινά.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νότια. Από το βράδυ χιονιά στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα κατά τόπους στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρά. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 12 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και αργότερα στα νότια καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 12 βαθμούς Κέλσιου. Στη Θεσσαλία έως 9 βαθμούς Κέλσιου.

Μέρος 2 πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 22-01-2010 γενικά χαρακτηριστικά προειδοποιήσεις κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι και στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο 9 και πιθανώς 10 μποφόρ.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ στρεφόμενοι σε βορειοδυτικούς με εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 01 έως 11 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος καιρός: νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας και ανατολικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα βορειότερα 8 με 9 και πιθανώς 10 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 11 βαθμούς Κέλσιου. Στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κέλσιου.
Από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου