Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Νέα από την Άμφισσα

Σίγουρα οι καταστηματάρχες τρομοκρατημένοι...

Πριν περίπου δύο ώρες κάποιοι φίλοι μου είχαν φτάσει στην Άμφισσα για την αυριανή πορεία και πήγαιναν να μείνουν στο μοναδικό από ότι μου είπαν ξενοδοχείο της πόλης το AMFISSAEUM (αν και από ότι έψαξα δεν πρέπει να είναι το μοναδικό). Ενώ στην αρχή μια κοπέλα από το προσωπικό τους ενημέρωσε ότι υπάρχουν δωμάτια και τους πήγε για να δουν ποιο θέλουν, όταν κατέβηκαν στην ρεσεψιόν για να το κλείσουν, το αφεντικό τους "κόζαρε" και καταλαβαίνοντας από την "εμφάνιση" για πιο λόγο ήρθαν, προφασίστηκε ένα κάρο λογούς (....στην αρχή τους έλεγε ότι εκεί θα μείνουν οι μπάτσοι, ενώ στην πραγματικότητα θα μείνουν αλλού, μετά τους είπε ο θα μένει ο πατέρας του Αλέξη,... μέχρι που κατέληξε ότι δεν θέλει να έχει προβλήματα γενικά) για να μην τους δώσει τελικά δωμάτιο. Βέβαια σε δυο άλλες κοπέλες που φαινόντουσαν "κανονικές" έδωσε κανονικά.

Από αυτά που μου είπαν κατάλαβα ότι ο τύπος ήταν φουλ τρομοκρατημένος και μου αναφέρθηκε επίσης ότι ταμπούρωναν και το ξενοδοχείο!

Με αλλά λόγια αν συμβαίνει το ίδιο και στο άλλο ξενοδοχείο, κάνεις (ή καλύτερα όποιος φαίνεται "περίεργος" για το AMFISSAEUM) δεν θα μπορεί να μείνει σε ξενοδοχεία ΜΕΣΑ στην Άμφισσα. Τα παιδιά βρήκαν αλλού, λίγο εκτός πόλης.

Αυτά για τώρα άμα μάθω κάτι παραπάνω, θα ξαναενημερώσω.
Από indy.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου