Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Καλοκαιρινές οι Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιτέας, στην βροχή λιμνιάζουν



http://www.youtube.com/watch?v=0jxyubrzVEY

7 σχόλια:

  1. Η αρχαιολογία φταίει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
    Είναι αρχαίες και αυτή ...θα πρέπει να τις επισκευάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολλάει το video στο 1:50, δείτε το λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κολλά το βίντεο μπορείτε να το δείτε απο τον σύνδεσμο που τοποθέτησα απο κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λειτουργία του μπλογκ φαίνεται να έχει ενοχλήσει αρκετούς.
    Δεν θέλουν να υπάρχει ελεύθερος σχολιασμός και επιθυμούν να λειτουργούμε σαν άλλες ιστοσελίδες στις οποίες οι αναγνώστες λειτουργούν μόνο ως δέκτες και όχι ως πομποί.

    Η αμφίδρομη σχέση του μέσου χρειάζεται την προστασία όλων μας.

    άσχετες αναρτήσεις θα διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς απουσιάζει η κουλτούρα διαλόγου σε μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα, που καμιά φορά πιστεύω πως οι ύβρεις, οι αλαλαγμοί και τα ρατσιστικά/ακροδεξιά σχόλια κυριαρχούν.
    Αυτό μπορούν να το αλλάξουν μόνο οι πάρα πολλοί επισκέπτες του blog που πραγματικά θέλουν να ενημερωθούν κι όχι να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά δε συμμετέχουν δυστυχώς στο διάλογο και στην ενημέρωση, αφήνοντας το χώρο στους κάφρους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που παίζουν με τις διάφορες χαζές αναρτήσεις νομίζουν ότι κάνουν κάτι, όσο εμείς ασχολούμαστε. Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σταματήσουμε αυτήν την πλάκα, και θα τα χρησιμοποιήσουμε όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ), (ΑΘΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ), (ΟΥΤΕ 1 ΓΗΠΕΔΟ 5 Χ 5 , OYTE 1 ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ), ΕΛΕΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ (ΙΣΩΣ ΟΧΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ)
    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΑ!!!!, Η ΔΕΣΦΙΝΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΣΟ!!! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή