Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Σύσκεψη για την δίκη στην Άμφισσα

Ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Δικηγορικό Σύλλογο καλούν σε σύσκεψη την Τετάρτη 11-11-2009 με θέμα την διεξαγωγή της δίκης στην Άμφισσας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Αποφάσεις Συλλογικών Φορέων Νομού Φωκίδας για την διεξαγωγή της δίκης της υπόθεσης Αλέξη Γρηγορόπουλου στην Άμφισσα.


Μετά από πρόσκληση του Νομάρχη Φωκίδας κ. Νικολάου Φουσέκη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Συλλογικών Φορέων της Άμφισσας και της Φωκίδας στο γραφείο του σχετικά με το ανωτέρω θέμα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Άμφισσας κ. Α. Ασημακόπουλος, εκπρόσωποι του ......Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ε. Μυταράς και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Άμφισσας.
Στην τοποθέτηση του ο Νομάρχης Φωκίδας ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να δεχτεί η Άμφισσα κι η Φωκίδα την πραγματοποίηση της δίκης του θέματος στα δικαστήρια της Άμφισσας και εξήγησε τους λόγους (μικρή πόλη σε μικρή απόσταση από την Αθήνα με το Δικαστικό Μέγαρο στο κέντρο της, μικρή και ταλαιπωρημένη αγορά κλπ).
Ανάλογες τοποθετήσεις έγιναν από τους παρευρισκόμενους.
Αποφασίστηκε να συγκληθούν έκτακτα τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των παρευρισκόμενων Φορέων προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά, την Τετάρτη 11.11.2009.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

  1. Παιδιά, ξυπνήσανε οι φορείς της Άμφισσας!!
    Ζήτωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσε ρε που μας πείραξαν τώρα και οι δίκες!!
    Σε αυτά που όντως μας καίνε στο Νομό όλοι σιωπούν και έμποροι και όλοι τους. Η δίκη του κακόμοιρου παιδιού μας πείραξε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει δίκη κανενός κακόμοιρου παιδιού, κανενός Αλέξη.Αυτόν τον δικάσαν πέρισυ τα κανάλια κι αποφανθήκαν ότι "είναι ένα πλουσιόπαιδο τσογλάνι που τα 'θελε ο κώλος του".
    Το Δεκέμβρη δικάζεται ο δολοφόνος Κορκονέας κι ο θρασύδειλος συνεργάτης του Σαραλιώτης.
    Για να προσέχουμε και τι λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή