Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Νίκη ελπίδας...για τον Φωκικό

Με σκόρ 2-1 κατάφερε ο Φωκικός να επικρατήσει την Κυριακή επί της Καστοριάς παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς που του επιτρέπουν να συνεχίσει στο πρωτάθλημα σε μια θέση που του επιτρέπει να ελπίζει. Στο α' ημίχρονο η εμφάνιση του Φωκικού ήταν απογοητευτική, όλα όμως άλλαξαν με την έναρξη του β' ημιχρόνου. Φαίνεται πως οι φωνές του Μ. Κασάπη στα αποδυτήρια "ξύπνησαν" τους παίχτες της ομάδας και έτσι το 1-0 δεν άργησε να έρθει με τον Φονσκέκα sto 49' ο οποίος πανηγύρισε δεόντος.... με κολοτούμπες... ένα γκόλ το οποίο έψαχνε στις τελευταίες αγωνιστικές.

Στη συνέχεια το 2-0 έγινε sto 65' από τον Βαβάτσικο απέναντι σε μια Καστοριά η οποία, δεν έδειξε... πως μπορούσε να αμυνθεί αλλά και γενικότερα, δεν παρουσίασε μια εικόνα ομάδας που θα μπορούσε να απειλήσει σε καμία στιγμή την ομάδα της Άμφισσας. Λίγο πριν τη λήξη ωστόσο σε μια αδράνει της άμυνας των γηπεδούχων, ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 2-1 sto 80'.

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Καντιμοίρης, Ζυγογιάννης, Στεργίου (75’ Σορόκος),
Ευθυμιάδης, Σπυριδάκης (46’ Κουρελής), Σκαρίμπας, Δήμας (60’ Νουτσκόφσκι), Ταμπάκης,
Φονσέκα, Νικολάου, Βαβάτσικος.

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου): Κοσμίδης, Μόσχου (75’ Σαββίδης), Παναγιωτίδης,
Καλαφάτης, Αθανασιάδης, Σκέντος, Μίνος, Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Στασινόπουλος (55’
Αποστόλου), Παπακώστας (63’ Μπάτζιος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σόβολος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούτσης, Παπαδήμας (Αχαΐας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζυγογιάννης, Ταμπάκης, Ευθυμιάδης - Καλαφάτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Ελπίζουμε πως αυτή η νίκη θα τονώσει την ψυχολογία των παιδιών του Φωκικού, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στο στόχαστρο, με δημοσιεύματα και φημολογίες που μάλιστα ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα. Από εδώ και πέρα ακολουθεί ένα πρόγραμμα... φωτιά για τον Φωκικό, χρειάζεται δουλειά και θετική ενέργεια ώστε να ξεπεραστούν οι "σκόπελοι" των Γιαννιτσών, Τρικάλων, Κοζάνης, Βέροιας και Φιλιππιάδας.
Από Φωκικάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου