Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ληστεία σε χρηματαποστολή με χρήματα του ΟΓΑ στον δρόμο για τον Νομό μας

Ληστεία σε αποστολή των ΕΛΤΑ στη Λειβαδειά
Για τρεις ώρες έμεινε δεμένος με χειροπέδες σε έναν αγροτικό δρόμο, δέκα χιλιόμετρα μετά τη Λιβαδειά, ο οδηγός των ΕΛΤΑ, που έπεσε το πρωί θύμα ληστείας.

Το δρομολόγιο ξεκίνησε από τη Λιβαδειά στις 5 το πρωί. Ο οδηγός κατευθύνονταν προς την Ιτέα, όπου έκανε διανομή αλληλογραφίας σε ταχυδρομικούς σάκους, στα διάφορα γραφεία. Δύο ώρες αργότερα, υπάλληλοι των ΕΛΤΑ συνειδητοποιήσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε περάσει από τον προορισμό του. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της άρχισαν τις αναζητήσεις. Περιπολικά έψαχναν βήμα προς ... βήμα όλο το δρομολόγιο από τη Λιβαδειά μέχρι την Ιτέα. Στις 8.30 το πρωί αστυνομικοί από τη Λιβαδειά εντόπισαν το αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο, 10 χιλιόμετρα μετά την πόλη της Λιβαδειάς, κοντά στο χωριό Τσουκαλάδες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τρεις ένοπλοι ληστές ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και με την απειλή όπλου υποχρέωσαν τον οδηγό να μπει και να κινηθεί στον αγροτικό δρόμο. Εκεί τον έδεσαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια κατέβασαν όλους τους ταχυδρομικούς σάκους. Με μαχαίρι άνοιξαν όλες τις αποστολές, έως ότου εντόπισαν εκείνον το οποίο έψαχναν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα από τους ταχυδρομικούς σάκους οι άγνωστοι αφαίρεσαν 57.000 ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων ΟΓΑ, σε διάφορα ταχυδρομικά γραφεία της περιοχής.

Από lamianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου