Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Μία εβδομάδα νέα κυβέρνηση

Η αλαζονεία κάποιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ φάνηκε από την πρώτη ημέρα, χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις της κ. Μπατζελή....Θα σας διώξω δήλωσε περιφραστικά στους εργαζόμενους του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης αν δε δουλεύετε....και έδειξε με αυτόν τον τρόπο την άγνοιά της προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρίξει τα προβλήματα της Ελληνικής Γεωργίας στους υφιστάμενους της και όχι σε αυτούς που σχεδιάζουν και υλοποιούν χρόνια τώρα την διάλυσή της.
Χθες είχαμε ακόμη, επιδρομή απο την Αστυνομία στα Εξάρχεια, χωρίς κανέναν εμφανή λόγο στην οποία μάζεψαν οι αστυνομικοί ότι κινούνταν...περαστικούς θαμώνες καφενείων, ιδιοκτήτες κλπ. Αυτές είναι οι ... αλλαγές στον τρόπο λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας που προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Η αστυνομία χθες βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί δεν έπραξε τίποτα το διαφορετικό από αυτά που έτσι και αλλιώς κάνει τα τελευταία 5 χρόνια επί Νέας Δημοπρασίας.
Εμ είναι αλλιώς να έχεις υπουργούς το Χρυσοχοίδη και Βούγια.
"αριστερός" ο Βούγιας σε νοιάζεται....δεν είναι σαν τις σκούπες του Μαρκογιαννάκη που ήταν δεξιός...

Η δε Υπουργός Παιδείας Διαμαντοπόυλου:
Την υλοποίηση του προγράμματος της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα σχολεία της δευτεροβάθμιας για τη φετινή χρονιά διέκοψε με σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο προς τις Διευθύνσεις η υπουργός Παιδείας.
Κατά πληροφορίες, η διαδικασία «πάγωσε» διότι είχε δρομολογηθεί ως προς το μέρος των προσλήψεων από την προηγούμενη ηγεσία του ΥΠΕΠΘ χωρίς να έχουν εξασφαλισθεί οι αντίστοιχες πιστώσεις.
Κυρία Διαμαντοπούλου μια σημείωση μόνο:Δεν έχουν όλοι οι μαθητές τα χρήματα για να πηγαίνουν στα φροντιστήρια, δεν ξέρουμε άλλωστε τι σχέση έχει αυτή η πράξη με οτιδήποτε το σοσιαλιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου