Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

1000 αναρτήσεις το 2009 και το Iteanet πρώτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα της Φωκίδας

Συμπληρώσαμε 1000 αναρτήσεις τους πρώτους εννέα μήνες του 2009, τι να πούμε, οι πρώτες ...1000 αναρτήσεις είναι οι δύσκολες, μετά τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε.
Μέσα σε αυτούς τους μήνες η ιστοσελίδα έγινε κέντρο της συζήτησης και της ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την Ιτέα και όλο τον Νομό.
Έγινε σημείο αναφοράς για Δημοτικά θέματα, για ζητήματα κινητοποιήσεων των κατοίκων για περιβαλλοντικά , εργατικά , αγροτικά, εκπαιδευτικά και πολιτικά προβλήματα της περιοχής μας.... Παρουσιάσαμε, τα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού, τις δραστηριότητες των συλλόγων και των αθλητικών σωματίων, όπως και τα ξενοδοχεία, τους ξενώνες και τις τουριστικές δραστηριότητες της περιοχής μας.
Σταθερό στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας στην Φωκίδα το Iteanet και τον μήνα που μας πέρασε, τον Σεπτέμβριο μιας και διαβάστηκαν 16113 σελίδες από 8115 επισκέπτες.
Μπορείτε να δείτε τα περασμένα στατιστικά μας εδώ
Για αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε σαν παιχνίδι και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει , αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ευχαριστιόμαστε την διαδρομή που κάνουμε μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου