Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμα ένας νεκρός στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 59χρονη γυναίκα σε τροχαίο, που σημειώθηκε στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Άμφισσας-Καρουτών, όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο σύζυγος της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε χωμάτινο πρανές. Στο φορτηγό επέβαινε και ένας αλλοδαπός εργάτης 39 ετών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Το ζευγάρι, μελισσοκόμοι στο επάγγελμα, μαζί με τον εργάτη κατευθύνονταν σε δασική περιοχή όπου θα τοποθετούσαν τις κυψέλες. Ο 72χρονος οδηγός του φορτηγού έχασε τον ... έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα του και να τραυματιστούν ελαφρά ο ίδιος και ο αλλοδαπός εργάτης.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας και πυροσβεστικά οχήματα της Άμφισσας, όμως το φορτηγό που μετέφερε δεκάδες κυψέλες έκαναν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, καθώς δημιουργήθηκε σμήνους μελισσών γύρω από το σημείο του δυστυχήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άμφισσας.
Από Λεπάντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου