Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Έργο Κασάπη....η μεγάλη νίκη του Φωκικού

Μεγάλη η νίκη που σημείωσε η ομάδα μας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας κόντρα στον Εορδαικό με σκορ 2-0.

Το 1-0 διαμόρφωσε ο Φονσέκα στο 48', ενώ στο 64' ο Βαβάτσικος σφράγισε τη νίκη της Φωκικάρας κάνοντας το 2-0.

Ένα αποτέλεσμα μάλλον άδικο για τον Φωκικό, ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες και με ένα αμφιλεγόμενο οφσάιτ, κόντρα σε έναν... ανύπαρκτο Εορδαικό.
Από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του Νουτσκόφσκι στο 54΄και 73.

Πολύ λίγη εμφανίστηκε η ομάδα του Εορδαικού, η οποία, δεν μπόρεσε να κάνει φάσεις, δεν ... πίεσε και δεν προβλημάτισε καθόλου την ομάδα της Άμφισσας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας του Φωκικού πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον πρώην προπονητή της ομάδας, Απ. Χαραλαμπίδη, ως ένδειξη αναγνώρισης στην περσινή του βοήθεια. Ωστόσο, ο Χαραλαμπίδης λόγω τιμωρίας, αναγκάστηκε να παρακολουθήσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον αγώνα.... και έτσι έχασε όλα τα γκόλ και τις ευκαιρείες του Φωκικού.

Σήμερα έκανε και την επίσημη πρώτη του με τη φανέλα με το νούμερο 30, ο Άλκη Κρούτι, το δελτίο του οποίου παρέλαβε ο Φωκικός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Σήμερα, όλοι μιλούσαν για το έργο που έχει κάνει ο Μιχάλης Κασάπης στην ομάδα. Έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει την ομάδα και να είναι 100% βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση του Φωκικού στο κύπελλο. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα ωστόσο του κόουτς είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα πολύ θετικό κλίμα με τους παίχτες στα αποδυτήρια, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις εντολές του φτάνοντας στο σημερινό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση είναι φυσικά πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος είχε ζητήσει από τους παίχτες όπως μας είπε αποκλειστικά στο fokikara.blogspot.com να κάνουν 2 τις νίκες της ομάδας και έτσι ο Φωκικός είναι η μοναδική ομάδα αυτή τη στιγμή που έχει στυο ενεργητικό της ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ. Ένα ιδανικό δηλαδή ξεκίνημα για την ομάδα της Άμφισσας..... ωστόσο ο Μ. Κασάπης λίγο μετά τον αγώνα δήλωσε πως: "Παίξαμε καλά, είμαι ευχαριστημένος από τους παίχτες του, ωστόσο... μπορούσαμε και καλύτερα και θα το καταφέρουμε με αρκετή δουλειά".

Ελπίζουμε την επόμενη φορά, το γήπεδο να μαζέψει ακόμα πιο πολύ κόσμο, καθώς η συμμετοχή των φιλάθλων σήμερα μπορούσε να είναι πιο μαζική. Η ομάδα απέδειξε όμως σήμερα, πως έχει δουλέψει, πως μπορεί και πως αξίζει ΠΟΛΛΑ!!!!

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΩΚΙΚΟΣ: Καντιμοίρης, Θωμόπουλος, Ζυγογιάννης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Δήμας, Σκαρίμπας, Ταμπάκης (77΄ Ταμπάκης), Φονσέκα (60΄ Κρούτι), Νουτσκόφσκι, Νταλαπέρας (57΄ Βαμβάτσικος).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Μερεσιώτης, Καραμπατσάκης, Γεροντίδης, Δεληζήσης, Τσελέπης, Οικονόμου (75΄ Μαργιορίδης), Κουλίδης (65΄ Κωνσταντινίδης), Διαμαντόπουλος, Τσουλάκος, Ιβάνοφ (46΄ Σερσέμης).

Από Φωκικάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου