Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η παραίτηση της Ασπασίας Μανδρέκα

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ιωάννα Γκελεστάθη παραιτήθηκε η Ασπασία Μανδρέκα
διαβάστε την επιστολή που έστειλε στον Ζαγορίτη...

Προς τον κ. Ελευθέριο Ζαγορίτη,
Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας,
Αθήνα
Ιτέα, 13 Σεπτεμβρίου 2009
Σάς ευχαριστώ θερμά για την τιμή να με καλέσετε και συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός μας στη Φωκίδα κατά τις προκηρυχθείσες εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Ασπασία Μανδρέκα, πρόεδρος Δ.Σ. Ιτέας, δικηγόρος, πολιτευτής Φωκίδας
Όπως, όμως, σάς ανακοίνωσα ήδη τηλεφωνικά δεν αποδέχομαι την υποψηφιότητά μου για τους εξής λόγους.
Δεν περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιό μας υποψήφιος από τη Δωρίδα γεγονός που έχει προκαλέσει εύλογα, κατά την άποψή μου, και έντονα παράπονα στους ψηφοφόρους της περιοχής αυτής. Τα παράπονα, δε, αυτά εκφράστηκαν και κατά τη διάρκεια της διεξαχθείσας χθες στην Άμφισσα ΝΟΣ. Θεωρώ ότι η Δωρίδα, πέρα από κοινωνικά, αποτελεί και παραταξιακά δυναμικό και αρραγές κομμάτι του Νομού Φωκίδας το οποίο δύναται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος στην κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση. Ταυτόχρονα η θέση αυτή θα πρέπει να συνεκτιμηθεί και με το δεδομένο ότι οι συνδυασμοί υποψηφίων άλλων κομμάτων έχουν στελεχωθεί από υποψηφίους καταγόμενους από τη Δωρίδα.
Περαιτέρω, αθετήθηκαν όσα από κοινού συμφωνήθηκαν, μεταξύ ημών των συνυποψηφίων, ενώπιον της ΝΟΜΕΚΕ, σχετικά με τον προεκλογικό αγώνα, τις εμφανίσεις και τις κοινές κεντρικές ομιλίες μας σε όλους τους Δήμους του Νομού.
Κατόπιν όλων αυτών υποβάλλω την παραίτησή μου και εγγράφως καθόσον κρίνω ότι οι εκλογές αυτές, περισσότερο από ποτέ, είναι εκλογές ευθύνης, και κρίνω ότι πρέπει να αγωνισθούμε με ενότητα, σύμπνοια και κοινό λόγο προκειμένου να κερδίσουμε τη δύσκολη μάχη για την παράταξή μας, τη μάχη για την Ελλάδα και το μέλλον της.
Πιστή στις αδιαπραγμάτευτες αρχές μου παραμένω απλός στρατιώτης στις γραμμές της παράταξης της Ν.Δ, αγωνιζόμενη, όπως πάντα εξάλλου, για τη νίκη της στις εκλογές της 4ης-10-2009.
Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιτέας,
Πολιτευτής Φωκίδας της Νέας Δημοκρατίας.
Κοινοποίηση: κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, Πρόεδρο ΝΟΔΕ Φωκίδας.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σας ενθουσίασε βλέπω αυτή η ανάρτηση.
    Θα συνεχίσουμε λοιπόν και εμείς την μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων απο την πλευρά της αριστεράς όπως και πρίν

    ΑπάντησηΔιαγραφή