Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Λίγα λόγια για το κατέβασμα στις εκλογές απο τον Κουτσούκο Νικόλαο.

Θα ξεκινήσουμε με την σοφή παροιμία « μια εικόνα χίλιες λέξεις»
Τώρα φέρετε στο μυαλό σας την εικόνα των αυτοδύναμων Κυβερνήσεων που αντάλλασσαν μεταξύ τους τη διακυβέρνηση της χώρας και πέστε μας ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας και του Νομού μας;
Τα μικρά κόμματα που είναι στην Βουλή ή τα ακόμα μικρότερα που δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν το 3% για να μπουν στην Βουλή;
Το Υπουργείο εργασίας άλλαξε προνοητικά όνομα σε Υπουργείο Απασχόλησης λες και είχαν προγραμματίσει ότι τα επόμενα χρόνια , οι Έλληνες εργαζόμενοι θα σταματήσουν να εργάζονται και θα απασχολούνται με 4ωρη εργασία, μειωμένο μισθό και χωρίς ασφάλιση.
Ποιος φταίει που ένα εκατομμύριο Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας;
Ποιος φταίει για τα οικονομικά σκάνδαλα που διέσυραν την χώρα μας παγκοσμίως και κυριότερα στα μάτια των παιδιών μας;
Αρκεί να κάνετε τέτοια εποχή μια βόλτα στο κατεξοχήν τουριστικό και πολιτιστικό Δήμο του ... Νομού μας, τους Δελφούς και θα καταλάβετε την οικονομική γύμνια.
Το ένα ξενοδοχείο δίπλα στο άλλο κλειστό , το ένα τουριστικό κατάστημα δίπλα στο άλλο με λουκέτο, οι Δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ΟΤΕ-Εμπορική Τράπεζα, λουκέτο επίσης.
Το μόνο που παραμένει ανοιχτό προς το παρόν είναι το Μουσείο, αλλά και αυτό δείχνει την εικόνα ότι είναι εγκατεστημένο σε άλλο Νομό, αφού οι τουρίστες που έρχονται με τα πούλμαν, φτάνουν μέχρι το Πάρκιγκ του Μουσείου, το επισκέπτονται αυθημερόν και μετά παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής , χωρίς καν να επισκεφτούν την πόλη.
Και όλα αυτά συμβαίνουν στον Ομφαλό της γης.
Φανταστείτε τι οικονομική ερημιά υπάρχει στην ορεινή και την υπόλοιπη Φωκίδα.
Γι αυτούς τους λόγους πρέπει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ που έχει τα μάτια του ανοικτά και τις πόρτες του σε όλους τους Δημοκρατικούς- Αριστερούς χώρους, να δυναμώσουν την φωνή και τη δύναμη του κάθε Έλληνα μικρομεσαίου και νεολαίου.

Υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου