Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

33ο Ράλλυ ΕΛΠΑ - 25/27 Σεπτεμβρίου 2009 στην Ιτέα

Η ΕΛΠΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ιτέας διοργανώνει από τις 25 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2009 το 33ο Ράλλυ ΕΛΠΑ, 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ καθώς και 7o και 8ο του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Με επίκεντρο την Ιτέα, ο διήμερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε χωμάτινες επιφάνειες και σε πασίγνωστες ειδικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Φωκίδας.
Ειδικότερα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει 368 χλμ. εκ των οποίων τα 166 θα είναι καθαρά αγωνιστικά, με τη διεξαγωγή των ειδικών διαδρομών Νέο Δροσοχώρι, Παύλιανη και Νέα Στρόμη (επαναλαμβανόμενες).
Την Κυριακή, όπου, επιπλέον, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων (o αγώνας προσμετρά με συντελεστή 2), το σκέλος συνολικού μήκους 352 χλμ. περιλαμβάνει τις... ειδικές διαδρομές Αγία Ευθυμία, Καρούτες και Δροσοχώρι και οι τρεις εκ των οποίων θα διεξαχθούν δύο φορές, με το συνολικό τους μήκος να αγγίζει τα 123 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται και με την υποστήριξη της Νομαρχίας Φωκίδας και της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ).

Στη νέα ιστοσελίδα του Ράλλυ ΕΛΠΑ θα μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και τα τελευταία νέα γύρω από τον αγώνα, καθώς και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Από http://2009.elparally.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου