Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

1η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» στη Φωκίδα με...

...νωπές ακόμα τις αναμνήσεις μας από την ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις στους Βωξίτες.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας με συνδιοργανωτή την START LINE και την υποστήριξη του Δήμου Ιτέας, πρόκειται να διοργανώσει για πρώτη φορά μία νέα, αλλά πολλά υποσχόμενη ανάβαση, την 1η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» Φωκίδας. Στην καρδιά του καλοκαιριού στις 25 & 26 Ιουλίου και σε μία διαδρομή 4 χιλιομέτρων, η 1η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» θα φέρει νέα πνοή στους αγώνες, δεδομένου ότι πρόκειται για μία εξαιρετική διαδρομή με πολύ καλό οδόστρωμα, αρκετά κλειστή στην αρχή της, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τον τερματισμό γίνεται γρήγορη αλλά πάντα τεχνική και απαιτητική.

Η ανάβαση ξεκινάει από τον παραλιακό δρόμο Ιτέας – Γαλαξειδίου, περίπου 4 χιλιόμετρα από την έξοδο της Ιτέας. Μετά από τον πρώτο έλεγχο της διαδρομής αρκετό καιρό πριν από ... ανθρώπους της Λέσχης μας και τις επισημάνσεις στα θέματα ασφαλείας, οι απόλυτα συνεργάσιμοι και ενθουσιώδεις με το εγχείρημα, άνθρωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας και ο Νομάρχης Νίκος Φουσέκης, έχουν ήδη τοποθετήσει τα απαραίτητα στηθαία ασφαλείας και προχωρούν στις επιπλέον βελτιώσεις της διαδρομής, ώστε η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» να ικανοποιήσει σε τέτοιο βαθμό τους συμμετέχοντες και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου που έλεγξαν τη ανάβαση, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την διαδρομή, αλλά και τις προγραμματισμένες ενέργειες που υπολείπονται μέχρι την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου της 1ης Ανάβασης «Ιτέας – Τριταίας». Η Νομαρχία Φωκίδας θα προσφέρει μία διανυκτέρευση στην πανέμορφη Ιτέα σε όλους τους αγωνιζόμενους, ενώ θα παραθέσει δείπνο σε συμμετέχοντες, δημοσιογράφους και οργανωτές το Σάββατο 25 Ιουλίου.

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 20.00
Ο Διοικητικός & Τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 25/7 από τις 11.00 - 12.30
Οι δοκιμές του Σαββάτου 25/7 θα αρχίσουν στις 13.30 και
Ο αγώνας της Κυριακής 26/7 θα ξεκινήσει στις 11.00.
cityauto.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο iteanet για την διαρκή ενημέρωση που παρέχει στον κόσμο της Φωκίδας και όχι μόνο αλλά και την διαπιστωμένα συνεχή άνοδό του σε παγκόσμιο επίπεδο επισκεψιμότητας και καθημερινών επισκέψεων που δέχεται. Εύγε και καλή συνέχεια σας ευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή