Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Πανελλαδική απεργία της ΟΣΥΝΑΕ στις 30 Ιουνίου

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΣΥΝΑΕ) καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην απεργία στις 30-6-2009 που έχει προκηρύξει με αιτήματα:
Άμεση χορήγηση των 550,00€ αναλογικά και σε όλους τους εργαζόμενους των Ν.Α. όπως έχει ήδη χορηγηθεί στους υπαλλήλους της Περιφέρειας.
Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις Ν.Α. με μόνιμο προσωπικό και μονιμοποίηση των συμβασιούχων που ... καλύπτουν πάγιες ανάγκες.
(Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας). Όχι στην κατάργηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Νέο μισθολόγιο με ενσωμάτωση των επιδομάτων στο βασικό μισθό ,με 1.400,00 ευρώ κατώτερο βασικό μισθό, για την αναβάθμιση μισθών και συντάξεων.

2 σχόλια:

  1. Πολύ μεγάλη συμμετοχή στην απεργία σήμερα στην Νομαρχία Φωκίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς δυστυχώς οι καθεστωτικές αντιλήψεις ορισμένων συνδικαλιστών, παράλληλα με την κάλυψη των θέσεων λήψης αποφάσεων απο μία κάστα υπαλλήλων που τυγχάνουν καλύτερων αμοιβών(απο Πρώιν Υπουργεία)αφού λαμβάνουν ήδη κάποιο επίδομα, έκριναν σκόπιμο να ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !!!!!!
    Τυχαία οι συνάδελφοι το ανακάλυψαν και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (Δευτέρα 2 ώρες πριν σχολάσουν)έσπευσαν να ενημερώσουν.ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή