Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Πρόσληψη στον Δήμο Ιτέας

ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΦΟΡΟΙΣ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ:1
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΦΕΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ170 13-4-2009
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2265032598
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ (από-έως)19-5-2009 8-6-2009

Δείτε το ΦΕΚ 170 13-4-2009 στο Εθνικό Τυπογραφείο

1 σχόλιο:

  1. Οταν κοιτάζω την πόλη μου απο τους Δελφούς με μαγεύει όταν όμως κυκλοφορώ σ'αυτή απογοητεύομαι. Τι να πρωτοαναφέρω.Για τα τριπλοπαρκαρίσματα στις τράπεζες, για τα μηχανάκια που κυκλοφορούν χωρίς άδειες και με τρύπιες εξατμίσεις(αυτό το φαινόμενο δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο παρα μόνο στην Ελλάδα) πάνω σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους χωρίς να ενδιαφέρεται ούτε η τροχαία ούτε το λιμενικό.
    Επειδή έχουν δει τα ματάκια μου δυό πραγματάκια παραπάνω αν ένας τόπος δεν είναι νοικοκυρεμένος δεν πρόκειται να δεί προκοπή.
    Η ρυμοτομία της πόλης δεν είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της.Με πέντε δρόμους οριζόντιους καιδέκα κάθετους δεν είναι καί κανένα καμμιά μεγαλούπολη. Τό βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι έχει καλό προσανατολισμό και είναι επίπεδη.
    Γι'αυτόν λοιπόν τον λόγο η πόλη θα έπρεπε να μην έχει στους δρόμους της ούτε μία τρύπα,να έχει ποδηλατόδρομους, ράμπες στα πεζοδρόμια για άτομα μέ ειδικές ανάγκες,ράμπες στίς παραλίες για αναπηρικά καροτσάκια,να τηρούνται τα σήματα και οι σημάνσεις,να μάθει κάθε ξένος ότι αυτή η πόλη προσφέρεται και είναι φιλική σέ κάθε άνθρωπο με κάθε αναπηρία.Δεν νομίζω ότι θα κακόπευται στούς επαγγελματίες που κλαίγονται να είχαν καθημερινή πελατεία απο άτομα με αναπηρίες και να μην περιμένουν το σαβατοκύριακο για να ξελασπώσουν.
    Το σπουδαιότερο λοιπόν για κάθε πόλη είναι να δημιουργήσει μια ταυτότητα,τι είναι,τι προσφέρει,ΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ προσφέρει απο τόσες άλλες πόλεις της Ελλάδας.Ολη η Ελλάδα είναι γεμάτη ταβέρνες, σουβλατζίδικα ,μπαρ και καφετέριες.Πρέπει να εξειδικευτούμε σε κάτι.
    Αν μπορούμε να γίνουμε πόλη προπονήσεων και αγώνων ιστιοπλοοίας ας γίνουμε, αν μπορούμε να γίνουμε πόλη διακοπών για άτομα με ειδικές ανάγκες ας γίνουμε.Χωρίς όμως να δημιουργήσουμε τίς υποδομές για κάτι δεν καταφέρνουμε τίποτα.
    Με τα θα και και τα ψέματα είδαμε που κατάντησε ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή