Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο για την Γκιώνα


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο την Παρασκευή στην Αθήνα για την Σωτηρία της Γκιώνας και για την ενίσχυση του Στέφανου Κόλλια συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας.
Στην παρέμβαση του το μέλος της ... τριμελούς Γραμματείας μας, Αποστόλης Τσιάμης ανέφερε ότι στην εκδήλωση συμμετέχει όχι σαν μια ευκαιρία φιλανθρωπίας αλλά σαν μια πράξη αλληλεγγύης απέναντι σε όσους αγωνίζονται και δέχονται τις επιθέσεις για την πολιτική, περιβαλλοντική και συνδικαλιστική τους δράση.
Οι επιθέσεις που δέχθηκαν η Κούνεβα και ο Στέφανος Κόλλιας έχουν έναν κοινό παρανομαστή, το φόντο της οικονομικής κρίσης και την επιχείρηση επιβολής σε όλη την κοινωνία των συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών. Σε αυτές τις συνθήκες χρειάζεται ένα πλατύ μέτωπο ενότητας στην δράση με όσους θέλουν να αγωνιστούν για τέτοιου είδους θέματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας ήταν δυστυχώς το μόνο κόμμα της Φωκίδας που συμμετείχε στην συγκέντρωση της Καλοσκοπής αλλά ο κόσμος πλέον δεν ακολουθεί τις αποφάσεις των κομμάτων , μια σειρά από οργανώσεις πολιτών έχουν πάρει θέση βάζοντας στο περιθώριο την εταιρεία και την παντοδυναμία της στον χώρο των ιδεών και του τρόπου ανάπτυξης που πρέπει να έχει ο τόπος.
Από ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου