Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Ήττα στο κύπελο για τον Αστέρα Ιτέας, ήττα και στο πρωτάθλημα για τον Φωκικό

Ακόμη μια σπουδαία πρόκριση πήρε το Βελούχι που απέκλεισε και τον Αστέρα Ιτέας (2-1) και θα δώσει το παρόν στα προημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε στο 39’ με τον Ζέρβα, για να ισοφαρίσει στο 69’ ο Σαχινίδης. Ένα λεπτό αργότερα ο Φλέγκας έβαλε πάλι οδηγό στο σκορ το αποφασισμένο Βελούχι που πανηγύρισε δίκαια την ιστορική του πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 77’ όταν η... προσπάθεια του Πιπινίκα σταμάτησε στο δοκάρι.
ΒΕΛΟΥΧΙ: Ευαγγελόπουλος, Βόγλης (73’ Τριανταφυλλόπουλος), Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Κατσάνος, Ζέρβας, Χόντος (26’ Κουτσουπιάς), Γεωργακόπουλος, Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος, Φλέγκας (83’ Πασάς)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Πάππος, Αραμπατζής, Καρτσακλής (33’ Ιωάννου), Πέττας, Γουβαλάρης. Βαλτογιάννης, Παππάς, Ξαγοράρης (72’ Καρδαράς), Νταλαπέρας, Σαχινίδης, Πιπινίκας.
Νίκη παραμονής η Φιλιππιάδα
Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας με 1-0 επί του Φωκικού, με την οποία εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Κόσουτιτς στο 59'. Στο 92' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νουτσκόφσκι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Μούτας, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Καταγής, Καραμπίνας (46΄ Λαζαρίδης), Λέντζος, Κόλινς, Μπασιούκας (68΄ Νοβάκοβιτς), Κόσουτιτς, Λάππας (89΄ Αβραμίδης).
ΦΩΚΙΚΟΣ: Τακίδης (65΄ Λέντας), Φλώρος, Τριανταφύλλου, Τσελέπης, Σπυριδάκης, Σκαρίμπας, Οικονόμου, Καραγκούνης, Χιντζίδης (75΄ Βαρβαρέσος), Δημουλιάς (60΄ Μπρης), Νουτσκόφσκι.

Από περιφεριακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου