Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Καταστάσεις πληρωμής Παραδοσιακού ελαιώνα της Άμφισσας 2008

Αναρτήθηκαν από την Δευτέρα που μας πέρασε στους Δήμους και τους συνεταιρισμούς των Δήμων Άμφισσας, Ιτέας, Δελφών, οι προσωρινές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων του προγράμματος " Προστασία Παραδοσιακού ελαιώνα της Άμφισσας" .
Ο αριθμός των δικαιούχων που έχουν αναρτηθεί είναι 2000. Δεν έχουν αναρτηθεί μόνο τα άτομα που έχουν εκκρεμότητες με μετρήσεις υπηρεσιών ελέγχου (ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ).
Όσοι είστε δικαιούχοι κάντε μια βόλτα από τα σημεία που σας αναφέραμε για ... τυχόν διαφωνία σας. Υπάρχει δυνατότητα ένστασης μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.
Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχίας κατάφεραν και φέτος εργαζόμενοι και εκτός ωραρίου να ολοκληρώσουν την επεξεργασία των στοιχείων των χιλιάδων δικαιούχων και να παρουσιάσουν καταστάσεις πληρωμής έγκαιρα.

Το ζήτημα της πληρωμής βέβαια είναι άλλη υπόθεση γιατί σχετίζεται με τα οικονομικά της Κυβέρνησης.
Ελπίζουμε να μην γίνει όπως και πέρυσι που περιμεναν οι δικαιούχοι μήνες μετά την κατάθεση των καταστάσεων πληρωμής για να τους πληρώσουν τελικά μόλις πριν μερικές ημέρες.

1 σχόλιο:

  1. Αφού δώσατε την είδηση, γιατι να μην αναρτήσετε και την κατάσταση των εν λόγο παραγωγών? (απο την δ/ση Γεωργίας). Έτσι κι αλλιώς σε κοινή θέα είναι, γιατί να πεδευόμαστε?

    Φιλικα ενας Παραγωγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή