Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Αστέρας Ιτέας Τρίκαλα 0-0

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Ιτέα και τον ΑΟΤ. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έφερε την ομάδα στην δεύτερη θέση. Η ομάδα των Τρικάλων δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι και δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή. Το αποτέλεσμα έφερε κατήφεια στον Τρικαλινό φίλαθλο κόσμο αλλά απομένουν ακόμη έξι αγωνιστικές και η αγωνία στη μάχη για την άνοδο είναι μεγάλη πλέον.

Α΄ ημίχρονο

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον ...Σαχινίδη στο 3΄ να δίνει στον Πιπινίκα, αυτός σούταρε η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Ακολούθησε μια καλή ευκαιρία με τον Βαγγέλη Τσιούκα στο 8΄ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ που επιχείρησε.
Στο 12΄ ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Πέττα στον Στεφανίδη είχε σαν αποτέλεσμα ο παίκτης της Ιτέας να δεχτεί την κίτρινη κάρτα.
Στο 17΄ ο Διαμάντης από πλευράς ΑΟΤ είχε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 26΄ μετά από ένα κόρνερ του Καρδαρά, ο Νικολαϊδης έδιωξε δύσκολα την μπάλα.
Στο 28΄ νέα κίτρινη κάρτα για την Ιτέα στον Γουβαλάρη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Στεφανίδη.
Στο 35΄ ένα φάουλ χτύπησε ο Τσούκλης ο Γεωργίου δεν πρόλαβε την μπάλα και την μπλόκαρε ο Καρανάσιος.
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ στο 40΄. Σε φάουλ του Στεφανίδη ο Μπαντάς με κεφαλιά έστρωσε στον Τεντολούρη αλλά ο νεαρός παίκτης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Β΄ ημίχρονο

Ο Νίκος Χατζηκυριακίδης πέρασε τον Καλόγηρο στο παιχνίδι στην θέση του Διαμάντη.
Στο 53΄ καλοχτυπημένο κόρνερ από τον Τσούκλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καρανάσιου. Στο 54΄ την κίτρινη κάρτα δέχεται ο Τσιούκας.
Αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 60΄. Ο Ξαγοράρης άφησε την θέση του στον Ιωάννου.
Στο 61΄ νέα καλή στιγμή για την ομάδα των Τρικάλων. Ο Γεωργίου έδωσε στον Στεφανίδη αυτός πλάσαρε στον Τσιούκα όμως ο τελευταίος με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ από πολύ καλή θέση.
Στο 67΄ ο Βαλτογιάννης της Ιτέας πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Νικολαϊδη με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.
Στο 69΄ κίτρινη κάρτα βλέπει ο Στεφανίδης.
Στο 72΄ στην θέση του Τσιούκα μπήκε ο Ντάμτσιος.
Δοκάρι ο ΑΟΤ στο 73΄ μετά από φάουλ του Τσούκλη και κεφαλιά του Καλόγηρου.
Στο 75΄ κίτρινη κάρτα δίνει ο διιατητής Διώτης και στον Ντάμτσιο του ΑΟΤ.
Ο Παπαστεριάδης περνά στο 76΄ στον αγώνα στην θέση του Στεφανίδη.

Νέα αλλαγή για τους γηπεδούχους. Στο 84΄ στην θέση του Καρδαρά μπήκε ο Κουτσοκώστας.
Στο 89΄ σε σέντρα του Παπαστεριάδη ο Μπαντάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Αποβλήθηκε στο 93΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέττας της Ιτέας.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Ιτέας: Καρανάσιος,Αραμπατζής,Γουβαλάρης,Πέττας,Καρτσακλής,Βαλτογιάννης ,Ζούρκος,Πιπινίκας,Ξαγοράρης(60΄ Ιωάννου),Καρδαράς(84΄Κουτσοκώστας),Σαχινίδης.


Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: Νικολαϊδης,Αντωνιάδης,Μουρκάκης,Μπαντάς,Σαββίδης,Γεωργίου,Τεντολούρης,Στεφανίδης(76΄ Παπαστεριάδης),Τσιούκας Ευαγ(72΄ Ντάμτσιος).,Τσούκλης,Διαμάντης(46΄ Καλόγηρος)

Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα θα καταθέσει ένσταση την Δευτέρα 30 Μαρτίου για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ιωάννου της ομάδας της Ιτέας στον αγώνα Αστέρας Ιτέας-Α.Ο. Τρίκαλα της 29ης Μαρτίου 2009. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ομάδα ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε δύο μετεγγραφές πρώτα στον Ατρόμητο Αθηνών και κατόπιν στον Αστέρα Ιτέας.

Το Δ.Σ. του ΑΟΤ
Από ΑΟ Τρίκαλα

4 σχόλια:

  1. ρε παιδιά μπερδεύτηκα... τι είναι εδώ iteanet ή trikalanet?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΑΝΕΛΛΑ? ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ 8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ. ΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΕΛΟ ΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Νο ΦΑΝΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή