Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Προσεχώς ...........Κάμερες

Πατριώτες τέλος τα ψέματα!
Έχετε παρατηρήσει κάτι σαν μεταλλικά φανάρια στην άκρη του δρόμου; είναι οι κάμερες και αυτήν την στιγμή κυκλοφορούν με μαύρη σακούλα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα τεθούν σε λειτουργία οι κάμερες ελέγχου που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του Δρόμου Λαμίας Άμφισσας.
Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν από Λαμία μέχρι Μπράλο.
Απομένουν οι τελικές ρυθμίσεις του λογισμικού του προγράμματος που θα καθορίζουν τα ανώτατα όρια ταχύτητας αλλά και το σύστημα φωτογράφισης.
Κάντε χωρίστρα να είστε περιποιημένοι και να έχετε χρήματα στο πορτοφόλι.
Οσα χρήματα βέβαια και αν μαζέψουν να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα δώσουν στους δρόμους του Νομού μας μπας και τρέξουμε λίγο παραπάνω.
Οι δικοί μας οι δρόμοι φαίνεται έχουν κηρυχθεί " διατηρητέοι" και τους έχουν για να πουλούν στηθαία και μάτια της γάτας.
Όποιος δει πρώτος να βγάζουν τις σακούλες ας ειδοποιήσει.

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυνηγός δεν είμαι, αλλά πάω στοίχημα το pc μου, πως αν ξεκουκουλοθούν, μέχρι το καλοκαίρι δε θα έχει μείνει καμία όρθια από Λαμία ως Ναύπακτο που έχω δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή