Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Άνοιξε η παλιά εθνική που είχε κλείσει για τρεις ώρες

Αποκαταστάθηκε πριν από λίγο η συγκοινωνία στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που παρέμεινε κλειστή για δύο ώρες. Οι αγρότες που με τρακτέρ είχαν αποκλείσει και το τελευταίο σημείο που επέτρεπε την κυκλοφορία - έστω με πολλά προβλήματα - από βορρά προς νότο πείστηκαν τελικά μετά από διαπραγματεύσεις να ανοίξουν το δρόμο χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κλείσουν εκ νέου λίγο αργότερα.

Τα τρακτέρ έχουν παραμείνει δεξιά και αριστερά από τον κόμβο του Μοσχοχωρίου που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα νότια της Λαμίας.

Να σημειώσουμε ότι στο δίωρο αποκλεισμό εκατοντάδες νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στο εθνικό δίκτυο. Η τροχαία σταματούσε, όσες νταλίκες ... κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα, στο ύψος της Στυλίδας και δεν επέτρεπε να φτάσουν κοντά στη Λαμία. Παράλληλα μεγάλος αριθμός από φορτηγά αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο ύψος των Καμένων Βούρλων αλλά και στην περιοχή του Μπράλλου.

Ήδη τα φορτηγά έχουν δημιουργήσει ένα κομβόι πολλών χιλιομέτρων και άρχισαν να διέρχονται από το παλιό εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας το μπλόκο των αγροτών στην Αλαμάνα.
Άνοιξε η παλιά εθνική που είχε κλείσει για τρεις ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου