Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Είδηση για μερικούς οδηγούς της Ιτέας. Η αναισθησία σας προκαλεί θάνατο

Μια είδηση που ίσως ενδιαφέρει μερικούς οδηγούς (γαϊδούρια) της Ιτέας που παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια και δεν αφήνουν χώρο να περνούν μανάδες και γιαγιάδες με τα καροτσάκια. Αυτή ήταν η αιτία που σκοτώθηκε γιαγιά με εγγονή. Αν στην Αθήνα δικαιολογούνται κάπως γιατί δεν βρίσκουν να παρκάρουν, στην Ιτέα είναι απλώς ασυνείδητοι οδηγοί.

Απο το ΣΚΑΙ 3/01/2009

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το Σάββατο, για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε το πρωί μία 56χρονη Βουλγάρα και την πεντάχρονη εγγονή της στην οδό Λιοσίων, έξω από το σταθμό "Αττική" του ... Μετρό.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται, προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία, δύο ακόμα οδηγοί και συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.

Δείτε προηγούμενη παρόμοια ανάρτηση του Iteanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου