Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στο κρατητήριο τρεις παίκτες του Φωκικού

Στο κρατητήριο τρεις παίκτες του Φωκικού – H ομάδα δεν είχε πληρώσει το ξενοδοχείο που μένουν ...
 Αντιμέτωποι με μία απίστευτη κατάσταση ήρθαν τρεις παίκτες του Φωκικού. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου μένουν, αλλά εκεί τους περίμενε η αστυνομία, που τους οδήγησε στο κρατητήριο! Ο λόγος είναι πως η διοίκηση της ομάδας δεν έχει πληρώσει τα δωμάτια των παικτών για περίπου ένα μήνα, με το ποσό να έχει φτάσει στα 2.000 ευρώ. Ετσι οι Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο ...
συνελήφθησαν, χωρίς βέβαια να φέρουν καμία ευθύνη. Μάλιστα οι παίκτες αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με τις πρεσβείες τους, προκειμένου να βρεθεί μία λύση, καθώς η διοίκηση της ομάδας παραμένει άφαντη. Πηγή: gazzetta.gr Πηγή: Στο κρατητήριο τρεις παίκτες του Φωκικού – H ομάδα δεν είχε πληρώσει το ξενοδοχείο που μένουν | iefimerida.gr
http://www.iefimerida.gr/node/124140#ixzz2gPCUY8IY

Φωκικός  -   Παρεξήγηση και λήξαν το... περιστατικό!



Όλα ξεκίνησαν από μια λέξη.... Polis... Που κάποιοι το εξέλλαβαν ως police και η τρίχα έγινε... τριχιά! Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καλλιθέα, δημοσίευμα ανέφερε ότι ποδοσφσαιριστές του Φωκικού έχουν προβλήματα με την Αστυνομία, επειδή δεν έχει εξοφληθεί το ξενοδοχείο, όπου και διαμένουν...

Η mikriliga.com, σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες, σας μεταφέρει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Φωκικού, Λανζάνο, Ράντι και Αλβάρεζ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλιθέα έφτασαν στο ξενοδοχείο τους στην Άμφισσα.

Εκεί, ενημέρωσαν ότι αύριο αναμένεται να αναχωρήσουν, Τότε ο ξενοδόχος τους είπε ότι υπάρχει μια οφειλή 2.000 ευρώ και πρέπει να έρθει ο πρόεδρος Σίμος Παπαδημητρίου, με τον οποίο υπήρξε συννενόηση να πληρωθεί το ποσό στις 30/9, δηλαδή σήμερα.

Οι παίκτες και ο ξενοδόχος είχαν πρόβλημα επικοινωνίας γιατί , οι μεν δεν γνώριζαν Ελληνικά και ο δε, Αγγλικά.

Ο ξενοδόχος ανέφερε επιπλέον ότι πρέπει να έρθει ο πρόεδρος να υπογράψει τα τιμολόγια για να μπορέσουν να φύγουν, ειδάλλως θα τους κρατούσε τα διαβατήρια.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν πολλά και ζήτησαν από τον ξενοδόχο να πάρει τηλέφωνο τον... πόλυς... εννοώντας τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Πολυχρόνη (εξ ου και το Πόλυς) Φαγόπουλο. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ωστόσο κάλεσε το… πολίς, δηλαδή την Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, έφτασε στο ξενοδοχείο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου και μόλις έγινε γνώστης του απίστευτου περιστατικού και της παρεξήγησης έγινε έξαλλος. Ο ξενοδόχος ζήτησε συγνώμη, η Αστυνομία δεν πήγε ποτέ, το χρέος εξοφλήθηκε και οι παίκτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί για να πάνε στα σπίτια που έχει μισθώσει η ΠΑΕ.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Παπαδημητρίου, όσο και οι τρεις ποδοσφαριστές με τους οποίους επικοινώνησε η mikriliga.com.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση διάψευσης: «Ο Φωκικός διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο πέρι σύλληψης τριών ποδοσφαιριστών του για χρέη. Η ΠΑΕ Φωκικός ως όφειλε, σήμερα 30 Σεπτεμβρίου εξόλφησε ολοσχερώς την οφειλή, στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι τρεις ποδοσφαιριστές του, δια χειρός του προέδρου της Σίμου Παπαδημητρίου. Οτιδήποτε άλλο έχει δει τη δημοσιότητα είναι συκοφαντείες και στόχο έχει την υπονόμευση της ΠΑΕ και της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει για καταξίωση στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Οι δηλώσεις των δυο προπονητών

Γιώργος Κούτσης (προπονητής Φωκικού):
"Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μόνο και μόνο όταν μπαίνουν τέσσερα γκολ, αντιλαμβανόμαστε ότι από πλευράς ποιότητας και οι δυο ομάδες, έδειξαν τις αρετές τους. Όσο αφορά το πρώτο ημίχρονο, πήγαμε αρκετά καλά, ελέγξαμε το ρυθμό. Θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν τουλάχιστον 2 ή 3-0. Το καταφέραμε στο τέλος του α' ημιχρόνου και μπήκαμε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο β' ημίχρονο πετύχαμε σχετικά γρήγορα το δεύτερο γκολ και ενώ θα περίμενε κανείς να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι, παίρνοντας τους 3 βαθμούς, παρ' όλα αυτά μας ισοφάρισε ο αντίπαλος.  Και όχι μόνο αυτό. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε "ρώσιικη ρουλέτα". Θα μπορούσαμε να το χάσουμε, θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε.

Θέλω να σταθώ στην αναγκαστική αλλαγή του Σιμονιάν. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναπληρώσουμε μία ηγετική μορφή, όπως είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Το λεω αυτό όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για την εμπειρία του. Είμαστε νέα ομάδα και θεωρώ ότι αυτό το πληρώνουμε. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το σκορ.

Μια πιο έμπειρη ομάδα θα τελείωνε εκεί το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών. Πραγματικά είναι κρίμα, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρό να μην πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Να ευχηθώ ότι καλύτερο στην Καλλιθέα και στο φίλο μου τον Κριστόφ".


Κριστόφ Βαζέχα (προπονητής Καλλιθέας): "Εύχομαι ο Φωκικός να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημά του πριν την έναρξη του αγώνα, για το πρόσωπό μου, ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Πιστεύω ότι γενικά το παιχνίδι σήμερα ήταν γεμάτο, είχε ένταση, είχε κάρτες, είχε τέσσερα γκολ. Πιστεύω ότι ο κόσμος που ήρθε σήμερα στο γήπεδο θα έφυγε πολύ ευχαριστημένος. Εμείς σαν Καλλιθέα, νομίζω ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Για είκοσι λεπτά είχαμε τον έλεγχχο στο παιχνίδι δυστυχώς μετά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και ο αντίπαλος έκανε 2-3 ευκαιρίες πριν το γκολ. 'Ετσι ήρθε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε αρκετά καλά, αλλά τη στιγμή που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φάγαμε το δεύτερο γκολ που έκανε τα πράγματα για μάς πάρα πολύ δύσκολα.

Εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που γύρισαν το παιχνίδι και μάλιστα θα μπορούσαν να το κερδίσουν. Χωρίς την αποβολή του Ατματζίδη ίσως να ήταν πιο εύκολο για μας. Είχαμε πρόβλημα στην ψυχολογία γιατί και με τον ΟΦΗ στο κύπελλο αλλά και στο φιλικό με τον Απόλλωνα, παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο".
 http://mikriliga.com/portal/arthro.php?id=19865

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου