Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΙ 2500 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ


Οι υπουργοί "ευεργετούν" τους φίλους τους, τι θα κερδίσει η δικιά μας νέας εσοδείας βουλευτής  Μανδρέκα από την διάλυση του ΕΠΑΛ στην Άμφισσα; 
Θα της το εξηγήσει η συγκυβερνούσα  και προκάτοχος Αφροδίτη Παπαθανάση.
Δείτε ποιους θέλει να απολύσει με την ψήφο της η Μανδρέκα από την Φωκίδα και από όλη την Ελλάδα...
Ο «υπουργός Παιδείας» παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας του μονάδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά. 
Λίγες ημέρες μετά, ανακοίνωσε την απόλυση 2.500 καθηγητών των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, ειδικοτήτων όπως τα επαγγέλματα υγείας, αισθητικής, γραφικών τεχνών κ.ά. συνολικά 52 τον αριθμό.
Στις ειδικότητες που καταργούνται φοιτούν περίπου 20.000 μαθητές.
Τρομερή πελατεία για τον ιδιοκτήτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και άλλους ευεργέτες αυτού του τύπου που πουλάνε τέτοιες ειδικεύσεις.
 
πηγη: https://www.facebook.com
Έφτασε στις Διευθύνσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Χώρας, πριν από λίγα λεπτά, κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που είναι προς απόλυση – διαθεσιμότητα, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείου. Για μια φορά ακόμα οι υπηρεσίες καλούνται να υλοποιήσουν πολιτικές επιλογές πριν καν αυτές εγκριθούν από το κοινοβούλιο, αποδεικνύοντας τον..... αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης.


Η διοίκηση καλείται – όπως και στην περίπτωση της αύξησης του ωραρίου – να «βοηθήσει» στην υλοποίηση της πιο αισχρής αντιλαϊκής πολιτικής, λειτουργώντας σε «αντιδημοκρατικά» πλαίσια. Είναι φανερό, πως κανείς δεν πρέπει να υλοποιήσει τις παράνομες εντολές του υπουργού της διάλυσης της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και τα στελέχη της εκπαίδευσης οφείλουν τώρα να παραιτηθούν.
Πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε τα ονόματα
Καμιά συνεργασία με αυτούς που διαλύουν τις ζωές μας.

Για να κατεβάσετε τους πίνακες με τα ονόματα όσων εκπαιδευτικών

τίθενται σε διαθεσιμότητα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
http://www.alfavita.gr

Το νέο κύμα της διαθεσιμότητας έρχεται το Σεπτέμβριο -Ποιοι είναι οι επόμενοι 4.800 υπάλληλοι

Τα επόμενα βήματα για την εξεύρεση δεξαμενών δημοσίων υπαλλήλων που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας κάνει η κυβέρνηση, αφού στα τέλη Αυγούστου θα πρέπει να είναι έτοιμη η λίστα με τους εργαζομένους που θα μπουν στο επόμενο κύμα διαθεσιμότητας. Πρόκειται για 4.800 άτομα, τα οποία από Σεπτέμβριο θα δουν με τη σειρά τους την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο.

Στο στόχαστρο πλέον μπαίνουν:

    350 πολιτικοί μηχανικοί από τις κτιριακές υποδομές
    1.000 υπάλληλοι του ΙΓΜΕ και του ΟΕΚ
    1.270 αγροφύλακες
    1.956 καθηγητές ολυμπιακής εκπαίδευσης
    1.000 εργαζόμενοι από τις διευθύνσεις υγείας
    700 εκπαιδευτικοί
    5.000 ως 6.000 υπάλληλοι των ΟΤΑ
Στους ΟΤΑ ο νέος γύρος διαθεσιμότητα θα αφορά σε εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ και υπηρετούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Στον κατάλογο της διαθεσιμότητας θα μπουν και υπάλληλοι στον Τομέα αποκατάστασης Σεισμοπαθών και δεν έχουν αντικείμενο εργασίας.
Στον τομέα της Υγείας έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει κινητικότητα 1.250 υπαλλήλων που θεωρούνται πλεονάζοντες μετά τις συγχωνεύεις νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου