Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σε στενό κλοιό οι αδίστακτοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων


Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τη σύλληψη των 5 αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληρογορίες του ....
nafpaktianews.gr o κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες, ενώ μια μικρή ομάδα εξ αυτών φέρεται να έχει ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται νέες ενισχύσεις από την Αθήνα, για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα, με την τελική επέμβαση να θεωρείται θέμα ωρών...

Βρέθηκε το όπλο του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στο Δίστομο έξω από το χωρίο Φιλοθέη



00:30 Νεότερη ενημέρωση βρέθηκε σπίτι στο Τείχιο Δωρίδας που σύμφωνα από τις πρώτες εκτιμήσεις διέμεναν οι δραπέτες.

00:17 Νεότερη ενημέρωση σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περεταίρω έρευνες.

Πρίν λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr βρέθηκε από πολίτη το όπλο G3 του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους κακοποιούς στο Δίστομο. Το όπλο βρέθηκε έξω από το χωριό Φιλοθέη Φωκίδας στη άκρη του δρόμου και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ή τους έπεσε κατά την διαφυγή ή δεν αποκλείεται το γεγονός να το άφησαν εσκεμμένα . Ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέληξη για τον εντοπισμό των κακοποιών . Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου