Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/6/2013

Η «κυβέρνηση» Σαμαρά με την τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου που βάζει λουκέτο στην ΕΡΤ , αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με κραυγαλέο τρόπο ότι έχει μεταλλαχτεί ανοιχτά σε κυβέρνηση των πιο ακροδεξιών περιθωριακών κύκλων της Ν.Δ.

«Κυβέρνηση» που βασίζεται στο κοινοβουλευτικό φύλλο συκής-στήριξη-που της παρέχουν οι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ...

Από πότε οι ένοχοι μπορούν να προκαλούν με τόση αναίδεια?

«Καθεστώς αδιαφάνειας στη διαχείριση των συμβάσεων, καθεστώς ακόμα μεγαλύτερης αδιαφάνειας στη διαχείριση του υλικού, το οποίο δεν έχει απογραφεί εδώ και… οκτώ χρόνια!» είπε ο Κεδίκογλου, λες και αυτά τα οχτώ χρόνια κάποιοι άλλοι κυβερνούσαν, κάποιοι άλλοι ήταν υπεύθυνοι για την ΕΡΤ.

Απειλεί ο Κεδίκογλου που τον τελευταίο χρόνο διόρισε στρατό συμβούλων και παρασυμβούλων με πάνω από 1 εκατ. Κόστος . Που διόρισε την προσωπική του τηλεφωνήτρια με 4.000 Ε στην ΕΡΤ που… που… που….

Η υπεράσπιση της ΕΡΤ και του δημοσίου χαρακτήρα της είναι το ίδιο με την υπεράσπιση των πιο βασικών αγαθών κάθε κοινωνικού ανθρώπου. Νερό-τροφή-στέγη-πολιτισμός-ενημέρωση-δημοκρατία.

Καλούμε

το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 14-6-2013 να πάρει απόφαση συμπαράστασης-υπεράσπισης της δημόσιας ΕΡΤ που άλλωστε είναι και το μόνο κανάλι με άδεια λειτουργίας και καλύπτει τους απανταχού Έλληνες.

.ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου