Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Tεστ Ελληνικότητας αρνιών, από τη Χρυσή Αυγή

Ο επιλοχίας της Χρυσής Αυγής, ενώ εξετάζει τα αμφιλεγόμενα αμνοερίφια.
Ο επιλοχίας της Χρυσής Αυγής,
ενώ εξετάζει τα αμφιλεγόμενα αμνοερίφια.
Σε εξαντλητικούς ελέγχους πιστοποίησης, όχι μόνο της της καταγωγής αλλά και της εθνικοφροσύνης, υποβάλλει ο Dr Νίκος Μιχαλολιάκος τα αρνιά του Πάσχα, ώστε να τα παραδώσει αγνά από φυλετικής απόψεως στους Έλληνες στα συσίτια

Το νέο μεγάλο πρόβλημα της «Αρνολαθρομετανάστευσης», προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι συνεργάτες του, ενόψει μάλιστα της διανομής αμνοεριφίων σε γνήσιους Έλληνες για το Πάσχα.
Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο, να μολυνθούν οι Έλληνες καταναλωτές από αρνιά που έχουν «υφαρπάξει» την υπηκοότητα του Κολοκοτρώνη, ενώ στην ...
πραγματικότητα μπορεί να κατάγονται από τη Βουλγαρία ή ακόμα και από  - συγγνώμη για την έκφραση – τα Σκόπια, οι ακρίτες της Ελληνικότητας, προχώρησαν σε μια σειρά πλήρως αξιόπιστα τεστ.
Στην πρώτη φάση του ελέγχου, τα σφαγμένα αμνοερίφια, ντύνονται με φουστανέλες και την υπόλοιπη εξάρτυση του εύζωνα και παρατάσσονται μπροστά στο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος αρχίζει να τους δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα. Αν κάποιο αρνί δεν υπακούσει η καταρρεύσει, κάτω από το βάρος της υποκρισίας, καθαιρείται αμέσωα από τη σούβλα και παραδίδεται σε εστιατόρια δημιουργικής κουζίνας!
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ τα αρνιά παραμένυν παρατεταγμένα και σε φστάση προσοχής, τα βάζει να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο! Κανένα ψεύτικο αρνί, λαθραίο ή έστω πολιτογραφημένο παράνομα, δεν έχει καταφέρει να περάσει αυτό το τεστ. Τα περισσότερα προδίδονται και καταρρέουν πάνω στη σούβλα.
Υπάρχουν όμως και μερικά αρνιά, που προφανώς ώς γνήσιοι απόγονοι των κοπαδιών των Αρχαίων Ελλήνων, όχι μόνο στέκονται προσοχή όση ώρα ακούν τον Εθνικό Ύμνο, αλλά κατορθώνουν (με τη δύναμη της θελήσεως), να απελευθερώσουν το μπροστινό τους πόδι από το δέσιμο, και να το προτείνουν στον γνωστό αρχαιοελληνικό χαιρετισμό! Αυτά τα αρνιά, παίρνουν το μετάλλιο «Στανίση» και φυλάσσονται για να σουβλιστούν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τιμής ένεκεν.
Αξίζει δε, να σημειωθεί, ότι τα τεστ αυτά, έχουν προχωρήσει πού πιο πέρα πέρα από τις κλασσικές αιματολογικές εξετάσεις (οι οποίες δεν κρίνονται επαρκώς αξιόπιστες, καθότι οι επιστημονες είναι όλοι κομμουνιστές και κάνουν σα να μην μπορούν να διακρίνουν το ελληνικό DNA ατο αίμα)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου