Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Απομονωμένη η ΑΔΕΔΥ από τους εργαζόμενους, υπέρ της απεργίας οι καθηγητές

Αυτή είναι η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει ούτε τα μέλη του συμβουλίου που ψήφισαν υπέρ της απόφασης αυτής.
Την ώρα που σε δεκάδες μαζικότατες συνελεύσεις σε όλη την χώρα ψηφίζονται οι προτάσεις της ΟΛΜΕ για απεργίες, η ηγεσίες των συνδικάτων δεν μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε δέκα άτομα στις συγκεντρώσεις τους. Η απόφαση της ΑΔΕΔΥ να μην στηρίξει τους καθηγητές στον αγώνα τους και η προκήρυξη ανταγωνιστικής και άκαιρης απεργίας που πάρθηκε μετά από πρόταση του ΚΚΕ έθεσε όλους τους εμπνευστές αυτής...
της απόφασης στο περιθώριο. Όπως οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ που
βλέπετε στην φωτογραφία είδαν να εγκαταλείπονται  στην μοναξιά τους έτσι και οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ είδαν τεράστια μείωση των ποσοστών τους σε ψήφους  στις γενικές συνελεύσεις των καθηγητών.
Χωρίς ίχνος δισταγμού το εργατικό κίνημα και οι δυνάμεις της Αριστεράς πρέπει να σταθούν μαχητικά και χωρίς ταλαντεύσεις δίπλα στους καθηγητές, παίρνοντας όλα τα οργανωτικά και πολιτικά μέτρα για την ακύρωση της επίταξης, την περιφρούρηση της απεργίας και την επιτυχία των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται.
Η ενότητα των εργαζομένων από τα κάτω είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στους αγώνες που έρχονται.
Ιτεανετ

2 σχόλια:

  1. Οτι θελετε γραφετε! Δεν πληρωνετε αλλωστε! Το 90% των καθηγητων ειναι εναντιον της απεργιας.Γιαυτο δεν παμε μπροστα, με κατι σαν εσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι δεν πληρωνόμαστε είναι τιμή μας, όσο για το τι θέλουν οι καθηγητές το ψήφισαν οι ίδιοι στις συνελεύσεις τους.
    Είναι φανερό από αυτά που γράφετε ότι δεν έχετε επαφή με τα γεγονότα και ενημερώνεστε από δεύτερο χέρι . Φυσικά είναι αστείο να υποστηρίζετε ότι η ιστοσελίδα μας φταίει για τα προβλήματα του τόπου.
    Θα σας προτείναμε για αλλαγή να σταματήστε να πληροφορείστε από τους πληρωμένους για να αποβλακώνουν δημοσιογράφους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή