Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ για κοινές δράσεις

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Γενικό Γραμματέα Δ. Κουτσούμπα

Ο Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας σημειώνει πως «παρά τις υπαρκτές διαφορές, τα κόμματά μας είναι ταγμένα στη συνεχή και συνεπή υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων».
Σε συμπόρευση, με κοινές δράσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, καλεί τον Δημήτρη Κουτσούμπα ο Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας σε συγχαρητήρια επιστολή του για την εκλογή του στη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ.
Ο κ. Βίτσας αφού σημειώνει πως «παρά τις υπαρκτές διαφορές, τα κόμματά μας είναι ταγμένα στη συνεχή και συνεπή υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων», τονίζει: ...
«Κατά συνέπεια, μπορούμε, και υποχρεούμαστε, να αναπτύξουμε κοινές δράσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, πράγμα που αποτελεί αγωνιώδες αίτημα του κόσμου της Αριστεράς, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού, ο οποίος υφίσταται τις συνέπειες του σκληρού ταξικού πολέμου που έχουν εξαπολύσει εναντίον του εγχώριες και ξένες δυνάμεις του κεφαλαίου».
Όπως επισημαίνει, «η συμπόρευση, και όχι απαραίτητα η ταύτιση, των πολιτικών δυνάμεων που επιθυμούν την ανατροπή των μνημονίων της λιτότητας και των πολιτικών εκφραστών τους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το άνοιγμα νέων δρόμων, με προοπτική την οικοδόμηση του Σοσιαλισμού του 21ου αιώνα».
Καταλήγοντας μάλιστα αναφέρει πως «μπροστά σ’ αυτή την προοπτική, οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας» προσθέτοντας πως «σε διαφορετική περίπτωση, θα είμαστε υπόλογοι τόσο απέναντι στην Ιστορία όσο και στον ελληνικό λαό».
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου