Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο για το Δημοτικό Συμβούλιο στις 29-3-2013

www.politesstoproskinio.wordpress.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31-3-2013
Δημ. Συμβούλιο Δ. ΔΕΛΦΩΝ (29-3-2013)
Καστέλλια - Αλεφάντω


Την Παρασκευή 29-3-2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Δελφών μετά από πρόταση της Δημοτικής μας παράταξης, συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε από την παράνομη αδειοδότηση εξόρυξης στη θέση Αλεφάντω των Καστελλιών Φωκίδας.
Στη συζήτηση παρενέβησαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και εκπρόσωπος της εταιρείας που παρακολούθησε την συζήτηση μαζί με τους επιτελείς του.
Η παράταξη του Δημάρχου αρνήθηκε να επικυρώσει το ομόφωνο ψήφισμα των κατοίκων (9-3-2013) εμμένοντας στην άποψη ότι οι συνελεύσεις δεν έχουν κανένα σκοπό να γίνονται για τέτοια θέματα!!! Έτσι ίσως εξηγείται, γιατί μέχρι τώρα και παρά τα τόσα προβλήματα σε κανένα πρώην δήμο δεν έχουν γίνει συνελεύσεις. Φοβούνται ...την γνώμη και την άμεση ενέργεια των πολιτών.
Εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός της θετικής ψήφου μόνο 4 δημοτικών συμβούλων, σε πρόταση κατά των ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΒΩΞΙΤΟΥ!!!
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε διευθύνσεις βίντεο μιας σειράς χαρακτηριστικών τοποθετήσεων από το δημοτικό συμβούλιο για τους πολίτες που ενδιαφέρονται .
Είμαστε σίγουροι ότι η Αλεφάντω μπορεί να γίνει η απαρχή μιας νικηφόρας πορείας. Είμαστε σίγουροι ότι οι αγκυλώσεις χρόνων και ο ραγιαδισμός θα παραμεριστούν και οι ΠΟΛΙΤΕΣ θα βάλουν την δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις και στο μέλλον αυτού του τόπου.
Εμείς σαν δημοτική κίνηση θα είμαστε σταθερά αρωγοί σε τέτοιες διαδικασίες.
http://youtu.be/rZAfI22l0sg  κάτοικοι Καστελλιών
http://youtu.be/nFUgYmHtIik  Π. Μέγκος
http://youtu.be/l8jA9Cf6E6Q   κ. Λαίνη
http://youtu.be/mPNW5cY6NcY  2 δημ. Σύμβουλοι υπέρ εταιρείας εξορύξεων
http://youtu.be/es-tTH3hL6U ομιλία και πρόταση κατά  επιφανειακών εξορύξεων κ. Γιαγκή
http://youtu.be/KN67181Rz3o ψηφοφορία για επιφανειακές εξορύξεις.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου