Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΜΥΩΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Το ΜΥΩΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ αναβίωσε το 2011 και η επιτυχία που γνώρισε ήταν μοναδική. Συνεχίστηκε πέρυσι με ανάλογα μεγάλη επιτυχία και έρχεται φέτος να μας καταπλήξει ακόμη περισσότερο. Το ΜΥΩΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013, για δυο ημέρες, το Σάββατο 16 Μαρτίου και με την κορύφωσή του την Κυριακή 17 Μαρτίου, στην Αγία Ευθυμία, μας υπόσχεται μοναδικές στιγμές. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελούν το ξεχωριστό κέφι με το οποίο ετοιμάζεται ...
από τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους που έχουν διάθεση προσφοράς, η Αγιαθυμιώτικη ανελέητη σάτιρα αλλά και τα όσα θαυμαστά μάς έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα οι πρωτεργάτες του.
Το πρόγραμμα του ΜΥΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013 έχει ως εξής:
Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην πλατεία της Αγίας Ευθυμίας, θα χορέψει το χορευτικό του χωριού και θα ακολουθήσει γλέντι γύρω από τη φωτιά.
Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 5.30 το απόγευμα, στην πλατεία του χωριού, θα γίνει το ξύρισμα του γαμπρού, η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ, ο γάμος του Ατζελή με τη Κωνστάντω και θα ακολουθήσει το γλέντι του γάμου με άφθονο κρασί και χορό.
Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Ελάτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό αποκριάτικο διήμερο στην Αγία Ευθυμία. Γιατί εδώ περισσεύει ο εθελοντισμός, το μεράκι και το κέφι. 

http://blog.agiathimia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου