Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Νέες εικόνες έδωσε η αστυνομία, θέλουν να διατηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα.

Ξανασερβίρει την κακοποίηση η αστυνομία και η κυβέρνηση με στόχο να δείξει την σκληρότητά της και να τρομοκρατήσει. Αυτό συνέβη σήμερα που αθωώθηκαν ταχύτατα οι αστυνομικοί απο την ΕΔΕ και έτσι έσπευσε η αστυνομία να δημοσιεύσει και νέες φωτογραφίες κακοποίησης.
 Φυσικά τα ΜΜΕ αναπαράγουν μονόπλευρα την εκδοχή της αστυνομίας ότι οι τέσσερις οπλισμένοι με καλάσνικοφ ήρθαν αντιμέτωποι με περισσότερους αστυνομικούς και τότε θέλουν να μας πείσουν ότι αποφάσισαν  και πέταξαν τα όπλα και άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους με μπουνιές και με κλωτσιές. Εντελώς τυχαία ο τέταρτος συλληφθείς δεν κακοποιήθηκε γιατί μεταφέρθηκε σε άλλο αστυνομικό τμήμα...



Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου, η κρατική ασφάλεια προσήγαγε 3 φασίστες με πιστόλια, μαχαίρια και πτυσσόμενα γκλομπ και όπως έγινε και στην περίπτωση με τους δύο φασίστες που δολοφόνησαν τον Πακιστανό και του φασίστα που ανακαλύφθηκαν 60 εκρηκτικοί μηχανισμοί στο σπίτι του, και αυτού που συνελήφθει να πυροβολεί στην κηδεία του Ντερτιλή, τα πρόσωπα αυτά όχι μονο δεν δημοσιεύθηκαν για να προστατευθούν από μάρτυρες και θύματα άλλων ρατσιστικών επιθέσεων , αλλά αντιθέτως κανείς δεν γνωρίζει σήμερα ούτε τα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά ούτε το αν κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ή αν τελικά είναι μέσα.

1 σχόλιο:

  1. Στην αναλυτική συνέντευξη Τύπου κάνουν σαφές ότι οι δράστες ουσιαστικά παραδόθηκαν, ότι η επιχείρηση έληξε αναίμακτα και χωρίς τραυματισμούς και ότι οι αστυνομικοί δεν ήξεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε όμηρος, άρα διαψεύδουν και τον ισχυρισμό ότι η υποτιθέμενη συμπλοκή έγινε για την απελευθέρωσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή