Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σύρραξη με τρείς τραυματίες αλλοδαπούς την Κυριακή στις Φυλακές Μαλανδρίνου


Γενική σύρραξη μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου είχαμε την Κυριακή με αποτέλεσμα  τρείς απ΄ αυτούς να τραυματισθούν σοβαρά και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Άμφισσας.  

Συγκεκριμένα  την Κυριακή  το πρωί, στις φυλακές Μαλανδρίνου συνεπλάκησαν μεταξύ τους άγνωστος αριθμός κρατουμένων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 43 και 23 ετών, καθώς και ένας 27χρονος Παλαιστίνιος...


Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, προκειμένου να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, οι δύο υπήκοοι Αλγερίας επέστρεψαν στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ ο 27χρονος Παλαιστίνιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει φρουρούμενος για νοσηλεία.

Από τον χώρο του επεισοδίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) σιδερένιο αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, συνολικού μήκους (30) εκατοστών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η συμπλοκή.http://dorida.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8064.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου