Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Συνθήματα υπερ των χιτλερικών SS και υπερ της Χούντας από την Χρυσή Αυγή

Οι υπερασπιστές των εφοπλιστών και των Τραπεζιτών της Χρυσής Αυγής δήλωσαν την υπεράσπισή τους και στα πιο χυδαία μορφώματα του φασισμού τα SS του Χίτλερ και την περιβόητη ΕΣΑ της Χούντας


Ο εξευτελισμός των κομμάτων εξουσίας της δεξιάς και της ακροδεξιάς , έστρεψε την οικονομική εξουσία του τόπου και τους δανειστές μέσα στην απελπισία τους να  προβάλουν τον πιο φονικό μηχανισμό τους που είναι γνωστός τους  από τα παλιά, το ίδιο το παρακράτος των οπαδών του Χίτλερ και της Χούντας. 
Ο εχθρός είναι ο ίδιος ο λαός και οι ανάγκες του, οι βασανιστές των SS και της ΕΣΑ, είναι η υπενθύμιση του παρακράτους για να μην αντιδράσουμε...
 Φρίκη στην Καλαμάτα από το σύνθημα "ΕΣΑ, SS, Ανθρωπιστές" που ξεστόμισαν οι χρυσαυγίτες με επικεφαλή τον τοπικό τους βουλευτή. Οι χρυσαυγίτες δεν παρέλειψαν και να χαιρετίσουν ναζιστικά.

Από τοπική εφημερίδα διαβάζουμε:
Παρά την τρομοκρατία που άσκησε τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή, μοιράζοντας φυλλάδια στα καταστήματα του κέντρου της Καλαμάτας, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει ως εξτρεμιστική δραστηριότητα κουκουλοφόρων την αντιφασιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οι πολίτες της Καλαμάτας συμμετείχαν στις πορείες διαμαρτυρίας.
Η πρώτη έγινε από ομάδα φοιτητών, η οποία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας, κατέθεσε στεφάνι μνήμης στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, που φρουρούνταν α
πό άνδρες της Μονάδας Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ).
Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε από την «Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας», στην οποία και συμμετείχε σειρά τοπικών φορέων.
Στον πεζόδρομο της Αριστομένους, όμως, η πορεία διακόπηκε προσωρινά. Κι αυτό, γιατί μια ομάδα, ούτε 20 οπαδών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής το βουλευτή Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτση και φωνάζοντας εμετικά συνθήματα, όπως «ΕΣΑ – SS - Ανθρωπιστές», στους δρόμους μιας πόλης που έχει εκατοντάδες νεκρούς από τη ναζιστική κατοχή, αποφάσισε ότι η πορεία δεν έπρεπε να γίνει.
Τελικά, παρά το εθνικιστικό «νταηλίκι» που πούλησαν για κάποιο διάστημα, απομακρύνθηκαν και η πορεία ολοκληρώθηκε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου