Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΨΕΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ


ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΉ ΤΟΥ ΓΚΛΌΜΠ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
 ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ...
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ...   
Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ;;;...

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ:

    "Κατ' αρχήν πήγαμε αφού είχε υπάρξει εισβολή, γιατί δόθηκε εσφαλμένη εντύπωση από κάποιους ότι συμμετείχαμε
    ...
    Πολύ εύκολα δεν μπήκανε χτες; Πολύ εύκολα...δεν ήταν λίγο περίεργη αυτή η υπόθεση; Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι παρατεταγμένα τα ΜΑΤ, τα οποία έχουμε δει πώς λειτουργούν εδώ και δύο, δυόμιση χρόνια, απέναντι σε εργαζόμενους, απέναντι στους νεολαίους, απέναντι στους νεολαίους που παν να πιουν τη μπύρα τους στα Εξάρχεια...Χθες λοιπόν, κατά ένα περίεργο τρόπο, αυτά όλα εξαφανιστήκανε.
    ...
    Εννοώ, εννοώ ότι πέρα από την μη ψύχραιμη και λάθος εκείνη την ώρα, αλλά που πολλές φορές συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις επιλογή το να μπούνε μέσα οι εργαζόμενοι με τον τρόπο που μπήκανε, μου δημιουργούνε, μου δημιουργούνται μεγάλα ερωτηματικά για την στάση της αστυνομίας.
    ...
    Αλλά, αλλά, θα 'πρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.
    ...
    Υπαινίσσομαι ότι πρέπει να ψάξουμε γιατί ήταν τόσο χαλαρή η πολύ σκληρή σε άλλες περιπτώσεις στάση της αστυνομίας."

    ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=s0J7__klv3U&feature=channel&list=UL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο διμοιρίες ειδικά εκπαιδευμένων στρατιωτικών στην αντιμετώπιση και καταστολή πλήθους, με εξοπλισμό ανάλογο αυτού που διαθέτουν τα ΜΑΤ της αστυνομίας, συνεπικουρούμενοι από άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και στρατονόμους θα αναλάβουν από εδώ και στο εξής την φύλαξη του Πενταγώνου.
    Δύο διμοιρίες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, περίπου 50 άνδρες, που έχουν εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση και καταστολή του πλήθους, θα μεταναστεύσουν από το Κιλκίς στην Αθήνα με αποστολή την φύλαξη του Πενταγώνου. Οι στρατιωτικοί αυτοί είναι πλήρως εξοπλισμένοι. Φορούν ασπίδες, γκλοπ, κράνη, δακρυγόνα και προστατευτικά σώματος, όπως οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Έχουν κατά καιρούς πραγματοποιήσει ασκήσεις, όπως αυτή με την ονομασία "Καλλίμαχος".
    Επίσης, έχει δοθεί εντολή, να μεταφερθούν στο Πεντάγωνο περίπου 20 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και συγκεκριμένα, από την Ζ' ΜΑΚ. Αυτοί θα αναλάβουν την φύλαξη της κεντρικής πύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή