Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Φαρσοκωμωδία: Άτομα με αναπηρία και εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ κυνήγησαν τους τροικανούς

TroikaΤόσο καιρό η ελληνική κοινωνία κάνει ... γυμναστική λιτότητας. Ήγγικεν λοιπόν ή ώρα να... τρέξει και η τρόικα.
Το μεσημέρι της Τρίτης η τρόικα είχε ραντεβού με τον κ. Βρούτση στο Υπουργείο Εργασίας. Περίπου 70 άτομα με αναπηρία, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο και φώναζαν συνθήματα.
Αποδοκίμασαν μάλιστα τον Ματίας Μορς, έναν από τους τρεις απεσταλμένους της τρόικας. Υπό τον φόβο των ...Ι
ουδαίων, αποφασίστηκε ο πιο αναγνωρίσιμος, ο κ. Τόμσεν, να μπει από την πίσω πόρτα. Στήθηκε λοιπόν ολόκληρη επιχείρηση από την ασφάλεια του κ. Τόμσεν προκειμένου να μπει με ασφάλεια στο κτήριο. Όμως, έκαναν ένα μικρό λάθος. Οι έξι συνοδοί του Τόμσεν τον έβαλαν μέσα σε ένα γυμναστήριο αντί να τον οδηγήσουν στο υπουργείο! Μικρό το κακό.

Η "γυμναστική" ωστόσο της τρόικας σήμερα δεν τελείωσε στο γυμναστήριο. Εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ "συνάντησαν" το κλιμάκιο της τρόικας στην Ακαδημίας και ούτε λίγο ούτε πολύ τους πήραν στο κυνήγι! Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους εργαζόμενους να τρέχουν και το κλιμάκιο να σκορπίζεται. Μέσα στην ένταση της στιγμής οι εργαζόμενοι κατά λάθος πήραν στο κυνήγι μία κοπέλα που δεν ήταν υπάλληλος του τεχνικού κλιμακίου, αλλά μεταφράστρια και συνόδευε το κλιμάκιο.

Η κοπέλα φοβισμένη αναγκάστηκε να μπει μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο, προκειμένου να προφυλαχθεί μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Φαρσοκωμωδία made in Greece...
http://www.theinsider.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου