Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Στην πρώτη θέση των επιλογών σας πάντα το Iteanet

Στις αρχές του δεύτερου εξαμήνου όλες οι σελίδες του Blogger που βρισκόντουσαν σε διευθύνσεις με κατάληξη .com  αλλάξαν ηλεκτρονική διεύθυνση  και πήγαν σε διευθύνσεις που κατέληγαν πλέον σε .gr
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα διάφορες δυσαρμονίες. Η σελίδα μας απο την κατάταξη 600.000 που είχε στο Alexa , έπρεπε να ξαναξεκινήσει από την αρχή από την θέση 23.000.000. Καλύτερη κατάταξη έχει όποιος έχει την ...
μικρότερη θέση στο σύστημα Alexa. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα μέρα με την ημέρα η σελίδα μας κατεβαίνει την κατάταξη και έχουμε πάλι εδώ και μέρες την πρώτη θέση σε αναγνωσιμότητα στην Φωκίδα καταλαμβάνοντας σήμερα την θέση 3913 στην Ελλάδα και την θέση 751.672 στον κόσμο.
Αμέσως επόμενη ιστοσελίδα είναι αυτή του Amfissapress με θέση 5848 στην Ελλάδα και 732.734 στον κόσμο.

Το γεγονός της πρωτιάς μας γίνεται ακόμα σημαντικότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι η σελίδα μας έχασε το προφίλ της στο Facebook με αυτές τις αλλαγές που έγιναν στο οποίο είχε 2.600 φίλους και ενημερωνόντουσαν χωρίς κόπο μέσα από την διεύθυνση αυτή. Αν και οι ανανεώσεις των σελίδων μας τώρα το καλοκαίρι δεν γίνεται με τους ρυθμούς που πρέπει παρόλα αυτά συνεχίζετε να επιβραβεύετε με την επιλογή της σελίδας μας την προσπάθειά μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ
Μπορείτε και εσείς να δείτε τις αναγνωσιμότητες των σελίδων που σας ενδιαφέρουν μέσα από την σελίδα της Alexa απλά γράψτε στην κενή θέση, την διεύθυνση της αγαπημένης σας σελίδας για να δείτε την κατάταξή της.

1 σχόλιο:

  1. Δεν το περίμενα, ενάντια στην διαπλοκή και βγαίνετε πρώτοι.
    Μπράβο iteanet

    ΑπάντησηΔιαγραφή